2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.05.30. csütörtök
 

Ünnepi fogadást tartott a Kecskeméti Sportiskola Vízilabda Szakosztálya

 
 
 

Ünnepi fogadásra hívta meg a Kecskeméti Sportiskola Vízilabda Szakosztálya támogatóit, edzőit és ifjú sportolóit szerdán este az AQUA Étteremben. A rendezvényen a szakosztály bemutatása és a támogatók köszöntése után díjakat is átadtak a fiatal vízilabdázóknak és a partnereknek.

Szerdán este rendezte meg támogatói fogadását a Kecskeméti Sportiskola Vízilabda Szakosztálya. A rendezvényen Jánosi István mutatta be a szakosztály működését, ismertette idei eredményeit.

- Örömmel mondhatjuk, hogy szakosztályunk egyre sikeresebb a korosztályos bajnokságokon. Nehéz pontosan meghatározni, hogy az ország vízilabdautánpótlásában milyen helyen állunk, de azt lehet mondani, hogy a felső egynegyedbe tartozunk. És természetesen évről évre fejlődünk, ez az eredményeken és az igazolt játékosok számában is látszik - mondta Jánosi István, a szakosztály vezetője.

Az önkormányzat nevében Szerberényi Gyula Tamás alpolgármester köszöntötte a vendégeket. Beszédében kiemelte, a városvezetés számára fontos a megfelelő sportolási lehetőségek biztosítása, mindig próbálnak a fejlesztésekben is részt venni.

- Kecskemét sportélete nagyon színes, és a vizes sportágak, az úszás és vízilabda tovább színesíti ezt a kínálatot. Nagyon fontos a városvezetés számára, hogy a fiatalok minél több lehetőséget kapjanak a sportolásra. Örülök, hogy azt látjuk, hogy ebben a szakosztályban is egyre többen vannak, és egyre többen vannak a támogatók is, akik segítik ezt a munkát - mondta Szeberényi Gyula Tamás.

Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője beszédében elmondta, nagy kihívással kezdték az idei szezont, hiszen komoly szervezeti átalakulás történt tavaly nyáron, de szerencsére most már minden a helyére került, és önálló lábakon áll az utánpótlásképzés.

- A szervezetben 1600 gyermek sportol 11 sportágban, és ebből az egyik kiemelkedő szakosztály a vízilabda. A vízilabdázásból (mint a többi sportból is) rengeteget lehet profitálni, még ha nem is lesz mindenkiből élsportoló. Az biztos, hogy egészséges fizikumú és mentalitású fiatalokká válnak a gyerekek, és számunkra ez már hatalmas siker - mondta Ivkovicné Béres Tímea.

A köszöntők után átadták a díjakat a fiatal sportolóknak valamint a támogatói partnereknek, majd vacsorával zárul az ünnepség.

 
 
 
PROGRAMOK