2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.06.04. kedd
 

Díszdiplomás pedagógusokat köszöntöttek a Hírös Agórában

 
 
 

Díszdiploma-átadó ünnepséget tartottak hétfőn délelőtt a jubiláló kecskeméti pedagógusok tiszteletére a Hírös Agóra aulájában. Idén először egy gránit diplomás hölgyet is köszönthetett Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

Június első vasárnapja a pedagógusok napja, erről megemlékezve a város vezetése évről-évre egy szép gesztussal ismeri el és köszöni meg azt az áldozatos munkát, melyet a fiatalság nevelése, oktatása terén végeztek a tanárok. A már hagyományosnak számító ünnepségen azokat az ötven, hatvan, hatvanöt illetve hetven évvel ezelőtt diplomázott pedagógusokat köszöntötték, akik legalább harminc évet töltöttek a pályán, s ebből legalább tizenöt évet Kecskeméten. Idén egy olyan hölgy is jelen volt, aki 75 évvel ezelőtt vehette át diplomáját.

Elsőként a Kodály Iskola Antanténusz kórusa énekelt Szegedi Ildikó vezényletével, majd a tanárnő Héjja Bellával és Vadas Lászlóval adott műsort a jelenlévő pedagógusok tiszteletére. Ezután mondott ünnepi köszöntőt Szemereyné Pataki Klaudia.

,,Önök rengeteget tettek azért, hogy minél jobb legyen az iskola, minél jobb legyen a benne tanuló ifjúság. Nem attól lesz jó egy iskola, hogy van benne digitális tábla vagy nyelvi laboratórium. Az iskola attól lesz jó, hogy akik dolgoznak benne, szívvel és lélekkel végzik a munkájukat" – fogalmazott a polgármester, aki jó egészséget, minél több megbecsülést, boldog ünnepi pillanatokat kívánt minden meghívott pedagógusnak.

A mai ünnepségen 44 arany, 11 gyémánt, 14 vas és 6 rubin oklevelet adtak át. A rendezvény talán legmeghatóbb pillanata volt, amikor az egyetlen gránit diplomás pedagógust köszönthették. Dr. Fülöp Tamásné Bölcs Etelka 75 évvel ezelőtt szerezte diplomáját. Bár már nehezen mozog, a hölgy állva fogadta Szemereyné Pataki Klaudia gratulációját.

 
 
 
PROGRAMOK