2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.06.04. kedd
 

Határon túli gyerekekkel együtt ünnepeltek a Rákóczi diákjai

 
 
 

Több száz gyerek énekelte ma (kedden) délelőtt a Tavaszi szél vizet áraszt című dalt a Nemzeti Összetartozás napján. A II. Rákóczi Ferenc, a Zrínyi Ilona és két határon túli általános iskola diákjai videó híváson keresztül, közösen emlékeztek meg június negyedikéről.

Immár negyedik alkalommal ünnepeltek együtt kecskeméti és határon túli diákok a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. Több száz gyermek együtt énekelte határon innen és túl az Örökségünk és a Tavaszi szél vizet áraszt című két dalt, valamint a Magyar és a Székely Himnuszt. A közös énekelés videó hívás segítségével valósulhatott meg, mely minden résztvevő számára emlékezetessé tette június 4-ét.

Idén Nagyváradról, a Szacsvay Imre Általános Iskola és Sepsiszentgyörgyről a Nicolae Colan Általános Iskola diákjai vettek részt a megemlékezésen. A fiatalokat Kovács Ferenc képviselő köszöntötte, aki a nap történelmi hátteréről is mesélt.

A diákok piros, fehér és zöld pólóba öltöztek, ezzel is erősítve a nemzeti összetartozást, azt, hogy határainkon túl is élnek olyan magyar gyerekek, akik ugyanazokat a meséket hallják esténként, ugyanazokat a népdalokat éneklik, és ugyanazokat tanulják az iskolákban is, mint a kecskeméti diákok.

 
 
 
PROGRAMOK