2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.06.06. csütörtök
 

Évet zárt a kosárlabda akadémia

 
 
 

Szerda este tartotta évzáró ünnepségét a Mercedes Kosárlabda Akadémia a Mercedes-Benz Gyár Sport Akadémia épületében. Az év értékelése és a játékosok díjazása mellett elköszönt ballagó sportolóitól is az akadémia.

Egy Királyok című kisfilm vetítésével indult az esemény, majd Adamik Csilla, a leány szakág vezetője tartott köszöntőt. Kiemelte: nagyon gyorsan eltelt ez az egy év, az idei szezon célja a minőség javítása volt, hogy még eredményesebb legyen a munka az akadémián. Ezt sikerült megvalósítani, a bajnokságokon az utánpótlás csapatok előre léptek, az U11 és U12-es csapat is bejutott az országos döntőbe, az előkészítőben pedig két csapat képviselte az akadémiát.

Ezt követően Kégel Tamás, a fiú szakosztály vezetője köszöntötte a résztvevőket. Hangsúlyozta, egy klubnak piramis rendszerben kell felállnia. Az alját, a létszámot már évek óta teljesítjük, következő lépcső a minőség, amit sikerült meglépnünk, mivel a fiú szakág is remekül szerepelt az idényben. Ahhoz pedig, hogy kerek egész legyen egy kosárlabda sportág felépítése Kecskeméten, a KTE-vel való kapcsolatunknak is jónak kell lennie. Ez a felépítés úgy lesz teljes, hogy a következő szezonban lesz NBI/B, U20, és NBI-es csapata is a hirös városnak.

A folytatásban a díjátadás következett. Elsőként – mivel a fiú szakág már megkapta az elismerést egy júniusi tornán - az előkészítős leány csapatok díjazására került sor. Köztük az Arany János Általános Iskola, a Petőfi Sándor Általános Iskola növendékei, a Kodály Zoltán Általános Iskola és a Vásárhelyi Pál Általános Iskola kosarasait díjazták.

Minden hónapban megválasztják a lányok és a fiúk csillagait. Május csillaga Bálind Fanni és az U14/A fiú csapat lett, míg június csillagainak Rigó Noémit és Mészáros Botondot választották.

Eltelt egy újabb év, és ismét vannak ballagók, akik elhagyják az Akadémiát, őket tarisznyával ajándékozták meg. Az évzáró közös énekléssel, valamint ajándékozással zárult.

 
 
 
PROGRAMOK