2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.06.07. péntek
 

Sport- és egészségnapot rendeztek az öngondoskodás jegyében

 
 
 

Több mint száz diák vett részt ma (pénteken) a Sport és Egészségnap, öngondoskodásból jeles című napon a Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakgimnázium és Szakközépiskolában. Interaktív előadás keretében szakértők beszéltek a sportos életmódról, a helyes táplálkozásról, az alvás fontosságáról, valamint a mentális egészségről.

- A célunk, hogy rávegyük a fiatalokat arra, hogy valamilyen mozgásformát rendszeresen gyakoroljanak - mondta Szamler László, a program szervezője. A hangsúly pedig a rendszerességen van, csak így lehet ugyanis elérni, hogy a gyerekek mentális és fizikai egészsége javuljon. Másképp ugyanis egész nap a szobában ülnek, és a vitruális világban élnek társasági életet.

A Sport és Egészségnapon résztvevő több mint száz diák interaktív programokon keresztül, neves sportolóktól, szakértőktől tudhattak meg többet az helyes életmódról.

Nemcsik Mátyás képviselő, a Kecskeméti Ifjúsági Tanács alelnöke kiemelte, ez a nap azért is fontos, mert az itt tanultakat a diákok be tudják majd építeni mindennapjaikba is.

Boronkay Péter, paratriatlonista és Palkovits István mezei futó és világbajnok a rendszeres mozgás hatásairól, a sportos életmódról, és az öngondoskodásról beszélt a gyerekeknek. Stadlerné Budai Boglárka, dietetikus a helyes táplálkozásról beszélt. A közösségi élet fontosságárapedig Krasnyánszki Anna, a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat elnöke hívta fel a gyerekek figyelmét. A fiatalok, mentálhigiéniás és alvás regenerációs előadáson is részt vehettek.

- Rendkívül fontos, hogy megfelelőképpen pihenjünk - hangsúlyozta Szamler László. – Az, amit a szobába beszorult fiatalok nagy része művel, sajnos nem pihenés. Épp azt az értékes időt pocsékolják el, amikor a legtöbbet és a legminőségibb pihenésben lehetne részük, ez pedig az éjszakai pihenés.

A Sport- és Egészség Nap a Helyi Identitás és Kohézió pályázatának köszönhetően jöhetett létre. Az eseményre öt kecskeméti iskolából érkeztek gyerekek, akik között a nap témájához kapcsolódóan sportszereket sorsoltak ki.

 
 
 
PROGRAMOK