2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.06.24. hétfő
 

A Kodály Iskola sorsa és az utak minősége volt a fő téma a közmeghallgatáson

 
 
 

A Kodály Iskola sorsa és az utak állapota volt a fő téma a csütörtök délutáni közmeghallgatáson csütörtökön délután. A kecskemétiek ezúttal is a város életével kapcsolatos saját észrevételeiket fogalmazták meg a Megyeházán.

A Kodály Iskola sorsát a csütörtöki közmeghallgatáson dr. Szentkirályi László vetette fel. Eddig még nem találtak az iskolának új igazgatót, így az egyik ötlet az volt, hogy új pályázati kiírásra lenne szükség, hiszen ez a város érdeke is. Dr. Szentkirályi László segítségnek Erdei Pétert, a Kodály Intézet alapító igazgatóját javasolta.

Szemereyné Pataki Klaudia, polgármester egyetértett abban, hogy mennyire fontos az iskola, hozzátette személyes ügyének tekinti az intézmény sorsát és mindent megtesz azért, hogy megmaradjon eszmei értéke és kulturális öröksége.

A Batthyány utca járdájának javításához kért segítséget Léber György közös képviselő, mivel véleménye szerint egyre nehezebb ott közlekedni.

Szóba került még, hogy a Gőzhajó utca útszakasza is nehezen járható, illetve hogy a Nyíri úton kevés a parkolóhely. Szemereyné Pataki Klaudia elmondta, a parkolási kérdés napirenden van.

Kerekes Józsefné, Gőzhajó utcai lakos arról beszélt, hogy zavarják a széchenyivárosi platánfák, és szeretné, ha mihamarabb kivágnák azokat. Egy másik lakó viszont éppen azt sérelmezte, hogy a Béke fasoron egyáltalán nincs árnyék a régi fák kiirtása után.

Az utolsó kérés a közmeghallgatáson a városvezetés felé az volt, hogy foglalkozzanak a szociális szférával is. A polgármester elmondta, megszavazták a szociális koncepciót.

 
 
 
PROGRAMOK