2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.07.23. kedd
 

Ajándékokkal köszöntötte a polgármester a kis Natasát

 
 
 

Egy matkói család vehette át elsők között a város babaköszöntő csomagját, amellyel a július 1-je után született kisbabák szüleit ajándékozza meg az önkormányzat. Varga Grétának és Nagy Istvánnak a polgármester adta át a csomagot, a mindössze kilenc napos Natasa Zoé közben békésen aludt kiságyában.

A közgyűlés döntésének köszönhetően babaköszöntő csomaggal ajándékozza meg a város a július 1-jétől született kisbabákat. Nagy Natasa Zoé július 13-án jött világra, az ő családja volt az első, aki vállalta, hogy a média is részt vegyen a csomag átadásán.

A kisbaba négygenerációs családba született, nemcsak 19 éves szüleivel, nagyszüleivel, de dédnagymamájával is együtt él. Natasa 3550 grammal, császármetszéssel jött világra, anyukája szerint tündéri kisbaba. Jól alszik, szépen eszik, ő a család szeme fénye. Erről ma Szemereyné Pataki Klaudia polgármester meg is győződhetett. Személyesen adta át ugyanis az önkormányzat babaköszöntő csomagját és saját ajándékait. A találkozón jelen volt Szabóné Kis Éva, a család védőnője is.

A polgármester gratulált a gyönyörű kislányhoz, sok testvérkét kívánt neki, a szülőknek pedig sok boldogságot a felnevelésükhöz.

– Próbáljuk életben tartani a matkói óvodát, bízunk abban, hogy hamarosan megtelik, így nem kell majd a kis Natasának a városba járnia – ígérte a családnak a polgármester, aki a fiatal édesanyával hosszasan beszélgetett. Elmondta, számára is friss a gyermekágyas élmény, hisz kislánya csak tíz hónappal ezelőtt született.

A szülők nagy örömmel fogadták az ajándékokat. Mint megtudtuk a babaköszöntő csomagban használati cikkek – textil pelenkák, szundi kendő és rágcsalánc – mellett egy maradandó emlék is van: a Magyar népmesék rajzfilmsorozatból készült mesekönyvet is megkapta Natasa családja.

– Matkó különösen fontos Kecskemét számára. Rendkívül fejlődő városrész, ahová az utóbbi években egyre több fiatal költözik. Felmerült a létszámhiánnyal küzdő óvoda bezárása is, mára azonban látszik, hogy szükség lesz az intézményre. Ezért is kértem arra polgármester asszonyt, mentsük meg Matkó óvodáját, ő pedig mellém állt ebben – nyilatkozta Sipos László, a városrész önkormányzati képviselője.

 
 
 
PROGRAMOK