2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.08. vasárnap
 

Lovas felvonulás és Kocsis Tibó a hetényi Kadarkafesztiválon

 
 
 

A délutáni eső sem mosta el Hetényegyháza szokásos őszi közösségi napját, amely idén Kadarka Helyi Érték Fesztivál néven csalogatta egy kis hagyományőrző kikapcsolódásra a településrész lakosságát. A rendezvény sztárvendégeként Kocsis Tibor lépett színpadra, de ebben az évben sem maradtak el a helyi programok, és a zenés, lovaskocsis felvonulás is újra megjárta a bevett körét Hetényegyházán.

A helyi óvodások és iskolások néptáncbemutatóit szokás szerint meghatott figyelemmel kísérték a helyiek. Majd 14 órakor több tucatnyi fogat muzsikaszó kísérettel ment végig az utcákon, kedvet csinálva a hetényieknek a folytatáshoz. Ennek csúcspontja pedig kétségtelenül Kocsis Tibor fellépése volt, aki akusztikus kísérettel lépett a népes közönség elé a művelődési ház udvarán berendezett fesztiválközpontban. A Langaléta Garabonciások klasszikus vásári műsorral nevettették meg a résztvevőket, majd a Kecskemét Táncegyüttes és az Olasz Meló lépett színpadra. Estére várják még Dj Rolezt, aki a programsorozatot záró utcabálon pörgeti majd a talpalávalót.

A Kadarkafesztiválon Szeberényi Gyula Tamás mondott köszöntőt; egyben átadta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester üdvözletét is. – Köszönöm, hogy

Hetényegyháza minden évben megrendezi ezt a színvonalas programot, és tesz azért, hogy a településrész ne csak „alvóvárosa” legyen Kecskemétnek, hanem egy valódi, élő közösség, amely alkotó és teremtő módon tud részt venni a város életében – mondta az alpolgármester.

A Kadarka Helyi Érték Fesztivál idén is kiegészült a helyi termelők és kézművesek vásárával, kézműves foglalozással, a Szivárvány Játéktár kínálatával, kutyás bemutatóval, játékos versenyekkel és az elmaradhatatlan kulináris élvezetekkel.

 
 
 
PROGRAMOK