2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.10. kedd
 

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tartott workshopot Kecskeméten

 
 
 

A magyar vállalatok az Európai Unió húzó gazdaságaihoz képest is kiemelkedő támogatást kapnak exporttevékenységükhöz, hangsúlyozta Kohut Balázs miniszteri biztos a Külgazdasági és Külügyminisztérium egész napos workshopján az Aranyhomok hotelben. A műhelynapon a térség gazdasági szereplői és a kormányhivatal, valamint járási hivatalok képviselői oszthatták meg egymással tudásukat.

A Bács-Kiskun Megyei vállalatok exporttevékenységét méltatta köszöntőjében Gaál József, alpolgármester a Külgazdasági és Külügyminisztérium műhelynapján. Kiemelte, külön öröm, hogy az export palettában nagyon erős magyar tulajdonú vállalatok is képviseltetik magukat.

Kohut Balázs, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa kifejtette, az export workshop nem csak egy formális rendezvény, előadásainak anyaga az államigazgatás különböző alrendszereiben is használható tudástár.

Az exportfejlesztés támogatása és a befektetés ösztönzése volt az esemény nap fő témája.

Szebeni Dávid, a Külgazdasági és Külügyminisztérium KÖFOP szakértője elmondta, a műhelymunka a tudás megosztására, átadására helyezi a fő hangsúlyt. A Külgazdasági és Külügyminisztérium, háttérintézményeivel karöltve egy 8 helyszínes országjárást szervezett, hogy ezzel is ösztönözze a beruházásokat, az exportot.

Helyi önkormányzatok és a járási hivatalok képviselőit valamint gazdasági szereplőket egyaránt vártak a mai műhelymunkára. A velük való aktív párbeszéd kialakítása fontos feladata volt az előadóknak.

Az egész napos eseményen a kormány szakembereivel beszélgethettek a résztvevők a legaktuálisabb export trendekről, de szó esett arról is, hogy az adminisztráció során hogyan segíthetik egymást a gazdasági szereplők és a járási hivatalok dolgozói a térségben.

 
 
 
PROGRAMOK