2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.15. vasárnap
 

Fesztiváli forgataggal zárult a Széchenyiváros hete

 
 
 

Szükség van a közösségteremtő felajánlásokra és tettekre. Az egészen kis dolgoktól kezdve, mint például egy pogácsasütés a gyermekeknek, a nagy cselekedetekig, mindennek és mindenkinek megvan a helye ebben a munkában – hangsúlyozta dr. Salacz László országgyűlési képviselő a Széchenyiváros hete programsorozatának záró napján szombaton a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.

Minden korosztályt megnyert magának a mazsorettfelvonulással, óvodás és iskolás csoportok bemutatkozásával, főzőversennyel, énekes és táncos fellépőkkel tarkított közösségi nap.

Az esemény megnyitóján Engert Jakabné széchenyivárosi önkormányzati képviselő kiemelte, hogy Kecskeméten egyedülálló, hogy egy városrész ennyi tehetséges fiatallal büszkélkedhet:

,,A Széchenyivárosban 3 bölcsőde, 3 óvoda, 3 általános és 3 középiskola van jelen. Büszkék vagyunk a gyermekeinkre, a pedagógusainkra és természetesen a családokra, hogy erre a közösségi napra eljöttek és támogatják a gyermekeiket, hogy itt, a színpadon bemutassák tudásukat."

A képviselő külön köszöntötte a Lánchíd Mazsorettet.

,,Három éve kértük meg a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolát, hogy jó lenne, ha büszkélkedhetnénk mazsorett tánccsoporttal itt, Kecskeméten is - mesélte a kezdetekről Engert Jakabné. - Elkezdődött a munka, mára pedig odáig fejlődtek, hogy egy mazsorett-találkozót is sikerült megszervezni."

A találkozóra Kiskőrösről, valamint a Hunyadi János és a II. Rákóczi Ferenc általános iskolákból érkeztek mazsorettcsoportok a Lánchíd Mazsorett mellett.

Idén kimagasló volt az érdeklődés a főzőverseny iránt, 14 csoport nevezett.

Végül a Bolyai János Gimnázium főzőcsapata készítette a legfinomabb étket a zsűri szerint. A II. helyezett séfnek járó kupát a Széchenyi Sétányi Óvoda főzőmestere kapta meg, míg a dobogó harmadik fokán a Termostar Hősök csapata lengethette boldogan a fakanalat.

Átadták a Széchenyiváros hete alkalmából meghirdetett meseíró verseny legjobbjai számára is a díjakat. A gyerekek feladata az volt, hogy a Benkó Zoltán Szabadidőközponthoz kapcsolódó történetet szőjenek. Az első helyezett Perge Levente lett a Leghasznosabb robot című elbeszélésével. Második helyezést ért el Mencel Milán, míg a harmadik Mózes Emese lett.

A nap folyamán fellépett többek között az X-Faktor-győztes USNK, Bereczki Zoltán, Janicsák Veca, az operett kedvelőinek pedig kellemes pillanatokat nyújtott Sáfár Mónika és Homonnay Zsolt. A programok sorában kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták számításukat.

 
 
 
PROGRAMOK