2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.20. péntek
 

Teljesült a kívánság: babahintát kapott a játszótér

 
 
 

Vadonatúj hinta várja a legkisebbeket a Széchenyi sétányon, a Fürkész játszótér szomszédságában. Az apróságok számára is biztonságos játszóeszköz kialakítását a TERMOSTAR Kft. adománya tette lehetővé. A társaság családbarát munkahelyként az elmúlt években számos olyan kezdeményezést támogatott, mely kényelmesebbé teheti a kisgyermekes kecskeméti családok mindennapjait.

Sok szülő jelezte, hogy örömmel vennék, ha a legkisebbek számára is biztonságosan használható eszközzel bővülne a Széchenyi sétányi játszótér. Mivel a környékben nagy számban élnek olyan családok, akik két-három gyermekkel érkeznek a játszótérre, jó lenne, ha a nagyobbacskák ügyességét próbára tevő mászókák, hinták mellett a bölcsődés korú gyerekek igényeinek megfelelő játszóhely is rendelkezésére állna.

Az ötletet Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő karolta fel, és a TERMOSTAR Kft. felajánlásának köszönhetően a héten teljesült a kívánság: babahintával gyarapodott a játszótér.

Az új hinta a Széchenyi sétányi bölcsőde szomszédságába került, amelynek a tavalyi évben fejeződött be teljes felújítása. A beruházásnak köszönhetően a bölcsőde átfogó építészeti, gépészeti, épületvillamossági felújítása és teljes körű energetikai korszerűsítése is megtörtént.

– Családbarát munkahelyként fontosnak tartjuk olyan ötletek támogatását, amelyek hozzájárulnak a kisgyermekes családok életének kényelmesebbé, biztonságosabbá tételéhez. Annak pedig különösen örülünk, hogy egy olyan kecskeméti bölcsőde közelébe került a hinta, amelynek hőszolgáltatásáról immár a TERMOSTAR Kft. csapata gondoskodik, s amely tovább gyarapítja azoknak az intézményeknek a sorát, melyek a korszerű távhőszolgáltatás mellett döntöttek – mondta el Horváth Attila, a TERMOSTAR Kft. ügyvezető igazgatója.

A társaság büszke rá, hogy saját dolgozói között egyre többen vannak kisgyermekes anyukák, apukák. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy olyan munkahelyi feltételeket biztosítanak számukra, mely összeegyeztethető a családi élettel. Kecskeméti cégként fontosnak tartják, hogy jó kapcsolatot ápolnak az oktatási intézményekkel: minden évben több száz óvodást és iskolást látnak vendégül a Távhőszolgáltatás Napjához kapcsolódó rendezvényeken, rajzpályázataikra pedig az elmúlt kilenc évben több ezer alkotás érkezett, amelyeket a nagyközönség is megtekinthetett a Hírös Agóra Kulturális Központban megrendezett kiállításokon.

- A társadalmi felelősségvállalás szempontjából is követendő az a példa, amit a TERMOSTAR Kft. megjelenít – mondta el kérdésünkre Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő. – A hinta teljes költségét, mintegy 500 ezer forintot magára vállalta a TERMOSTAR Kft. annak érdekében, hogy megvalósulhasson a kisgyermekes családok számára fontos beruházás.

Nemcsik Mátyás hozzátette: a Széchenyi sétány is azok közé a területek közé tartozik, ahol az elmúlt években sikerült folyamatos fejlesztéseket megvalósítani. Tavaly a KÉSZ Csoport jóvoltából megújult a Fürkész játszótér, most pedig babahintával gyarapodott a bölcsőde előtti rész. Folytatni szeretnék a fejlesztéseket a következő időszakban is, elsőként a Nyíri út irányában.

A babahintát, amelyet elsőként a TERMOSTAR Kft. dolgozóinak gyermekei vehették birtokba, a Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. készítette el a Kecskeméti Foglalkoztatási Nonprofit Kft. megrendelésére.

 
 
 
PROGRAMOK