2019-12-23 15:53:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
Február
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.23. hétfő
 

Miklovicsné Mihók Irma kapta a Petőfiváros-Felsőszéktó Fejlődéséért Életműdíjat

 
 
 

A Petőfivárosi Napok keretében minden évben átadják díjat annak a személynek, aki hosszú időn át végzett, kiemelkedő tevékenységével leginkább hozzájárult a körzet fejlődéséhez. Idén az elismerést Miklovicsné Mihók Irma felsőszéktói lakos vehette át.

A városrészben élők javaslata alapján Petőfiváros-Felsőszéktó Tanácsadó Testülete minden évben átadja a városrész legnagyobb elismerését, a Petőfiváros-Felsőszéktó Fejlődéséért Életműdíjat. A kitüntetés zománc plakettjét, melyet Balanyi Károly képzőművész készített, 2019-ben Miklovicsné Mihók Irma felsőszéktói lakos vehette át Kósa Józseftől és Szeberényi Gyula Tamás alpolgármestertől.

A díjazottat Kósa József méltatta. A leköszönő képviselő - aki beszédében kiemelte, a városrész lakossága továbbra is számíthat segítségére - elmondta, a díjazott évek óta részt vett Felsőszéktó ügyeinek intézésében, az ott élők segítségében. Neki is nagy szerepe volt abban, hogy a korábban hobbitelkekből álló terület ma már egy élhető városrésszé fejlődött. Aláírásokat gyűjtött, aktívan tevékenykedett, résztvevője volt a 2002-ben elkezdődött folyamatnak, amikor a lakosok azt kérték hogy kamra helyett lakóház építésére legyen lehetőség Felsőszéktón. Hiszen ezáltal hitelhez, szocpolhoz is juthatnak a tulajdonosok. A továbbiakban is hasznos segítséget nyújtott, és a végén 2012-ben a teljes területet külterületből beépítésre szánt területté nyilvánították át.

Miklovicsné Mihók Irma megköszönte a díjat a városrész lakosságának. Elmondta, szívügyének tekintette Felsészéktó fejlődését, mert férje családi tradíciói ehhez a városészhez kötötték őket, három generációra visszamenőleg.

- Kívánom, hogy az elkövetkezendő években hasonló elszántsággal tevékenykedjenek az itt élők, és siker koronázza munkájukat, ezzel pedig a város fejlődését - zárta köszönőbeszédét a friss díjazott.

 
 
 
PROGRAMOK