2019-12-23 15:53:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
Február
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.24. kedd
 

Évet nyitott a Kecskeméti LC

 
 
 

Hétfő este hivatalosan is megnyitotta a 2019/2020-as bajnoki szezont a Kecskeméti Labdarúgó Club a Széktói Stadion Műfüves pályáján. Az évnyitón összegezték a tavalyi évet, majd az idei szezon céljairól beszéltek a szülőknek.

Már júliusban és augusztusban megkezdték a felkészülést az ifjú labdarúgók, hétfőn pedig hivatalosan is megnyitotta az évet a KLC. Az évnyitón Karakas Ferenc, a klub szakmai vezetője köszöntötte a szülőket, a focistákat, valamint Bogasov Istvánt, a sport munkacsoport elnökét, Losonczy Lászlót, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei igazgatóságának igazgatóját és S. Juhász Attilát, a KLC ügyvezető elnökét, majd beszédében kitért a klub szerepére, valamint a célokról is beszámolt a szülőknek. A szót S. Juhász Attila, ügyvezető vette át, aki beszélt a tavalyi szezon eredményeiről, valamint a fejlesztésekről is, amelyek célja, hogy az ifjú labdarúgóknak minél magasabb szintű versenyzési lehetőséget tudjanak biztosítani.

A folytatásban Bogasov István a KLC múltját idézte fel. Kiemelte, ahhoz, hogy egy klub 27 évet megéljen, ahhoz nagyon sokat kell tenni. Egy évvel ezelőtt komoly szerkezeti átalakuláson esett át az egyesület. Az Akadémia kiválásával új fejezet kezdődött a KLC életében. Folyamatos a fejlődés, nagyok a célok, amelyek támogatások nélkül nem valósulnak meg. Kecskemét Megyei Jogú Város pedig továbbra is segítséget nyújt a labdarúgás működéséhez – tette hozzá.

A klub csapatainak száma meghaladja a harmincat. A különböző korosztályú bajnokságokban 14 csapat vesz részt, a versenyengedéllyel rendelkező játékosok száma pedig meghaladja a 400 főt. Karakas Ferenc az évnyitó zárásaként ezeket a szakágakat valamint azok bajnokságait ismertette.

 
 
 
PROGRAMOK