2019-12-23 15:53:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
Február
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.25. szerda
 

"Alkalmasság és alkalmatlanság között kell dönteni az önkormányzati választásokon"

 
 
 

Kedden délután rendezett önkormányzati választási fórumot a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség a Bács-Kiskun megye 1. és 2. választókerületében élő lakosok számára a Kocsis Pál iskolában. Az alkalmat sajtótájékoztató előzte meg Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, valamint dr. Salacz László és dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselők részvételével.

Zombor Gábor a sajtótájékoztató felvezetéseként az október 13-án esedékes önkormányzati választások óriási tétjéről beszélt. Kecskeméten ugyanis az elmúlt években olyan értékek teremtődtek, amelyeket mindenképpen szeretnének megőrizni. Fontos számukra, hogy polgármester-jelöltjük kész legyen ezek megóvására, és gyümölcsöző kapcsolatot ápoljon a kormánnyal. Szemereyné Pataki Klaudia az elmúlt években bebizonyította, hogy alkalmas erre a feladatra – nyomatékosította az országgyűlési képviselő, Kecskemét korábbi polgármestere.

Ugyancsak az alkalmasság és az alkalmatlanság kérdéséről beszélt Kovács Zoltán, elismételve, hogy a város jelenlegi vezetője már megmutatta a rátermettségét. Kecskemétet az elmúlt harminc év városfejlesztési eredményeinek ismeretében – Győrrel és Debrecennel egy napon említve – az ország egyik sikertörténeteként nevezte meg. Az ellenzék munkájának utóbbi egy évtizedéről szólva az államtitkár úgy fogalmazott: a bajkeverésen, konfliktuskeresésen kívül valódi teljesítmény nem fűződik hozzájuk, és szerinte ez is egyértelművé teszi a szavazást.

A sajtótájékoztatón Szemereyné Pataki Klaudia felidézte: tizenhárom éve dolgozik a városért és szolgálja a város érdekeit. Ez idő alatt végigjárta a ranglétrát, jó munkatársi csapatot alakított ki, és kellő szövetségest állított maga mellé, ide értve a magyar kormányt, a helyi civil szervezeteket és az egyházakat. Továbbra is olyan politikát szeretne folytatni, melynek része a széles körű és folyamatos társadalmi egyeztetés a várost érintő változások kapcsán. Maga a változás pedig – az, hogy Kecskemét mindig félúton van – nem idegen a város történelmétől-történetétől – fogalmazott a polgármester.

Nagy horderejűnek nevezte a közelgő önkormányzati választásokat Salacz László, kiemelve, hogy egy ilyen alkalom előtt mindig vissza kell emlékezni arra, mi történt az országban és az országgal 2002 és 2010 között. Emlékeztetett arra, felnőtt egy olyan generáció, amelyiknek már a jelenlegi kormány intézkedései nyomán természetes az öt százalékos gazdasági növekedés. A bukott politikusok civil köntösben próbálnak újra színre lépni – jegyezte meg az országgyűlési képviselő –, de őket le kell leplezni, és fikarcnyi esélyt sem szabad adni nekik, hogy megismételjék ámokfutásukat.

A sajtótájékoztatót követően a zsúfolásig megtelt díszteremben vette kezdetét az önkormányzati választási fórum.

 
 
 
PROGRAMOK