2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.28. szombat
 

Ötéves a felújított óvoda Kadafalván

 
 
 

Öt évvel ezelőtt újult meg és bővült ki a Kálmán Lajos Óvoda Boróka Utcai Óvodája. Ma (pénteken) délután a dolgozók, a szülők és a gyermekek együtt ünnepelték meg a születésnapot a kadafalvi tagintézmény udvarán.

Öt évvel ezelőtt kezdődött el az a folyamat, amelynek nyomán az intézmény ma már stabil, biztos pont a Kadafalvára egyre nagyobb számban költöző családok életében. Erről emlékeztek meg pénteken délután a kadafalvi óvoda udvarán rendezett családi nap keretében.

A döntésben, amely megpecsételte az óvoda fejlesztését, akkori alpolgármesterként nagy szerepet játszott Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, valamint Leviczky Cirill önkormányzati képviselő, aki annak idején az Oktatási Bizottság elnökeként tevékenykedett. A döntés azért volt nehéz, mert akkoriban még nem látszott, ami ma már egyértelmű, hogy Kadafalva ilyen hamar benépesedik. Ehhez nagyban hozzájárult az önkormányzat kedvezményes telekértékesítési programja.

- 96 telekre költöztek be új családok, és egy abszolút biztos pont lett ez az óvoda az életükben - nyilatkozta nekünk Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

A jeles évfordulón a kicsik közösen elültettek egy vérszilvafát az udvaron, majd körtáncot jártak. Természetesen a torta sem maradhatott el.

 
 
 
PROGRAMOK