2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.30. hétfő
 

11. szezonját nyitotta a KESI

 
 
 

Szombat délelőtt tizenegyedik évét kezdte meg a Kecskeméti Sportiskola. Az évnyitón több mint ezer sportoló vett részt a Messzi István Sportcsarnokban.

Ma(szombat) délelőtt tartotta évnyitóját a 11 éves Kesi. Az eseményen a szokásos sportág-bemutató mellett a szakágak legjobbjainak járó díjak is átadásra kerültek.

A megnyitón a 2020-as Gyermek Világjátékok – melyet Kecskemét rendez – promóciós filmjét, majd a sportiskola 2018/2019-es évad legjobb pillanatainak összefoglalóját tekinthették meg az ifjú sportolók.

Szeberényi Gyula Tamás, sportért felelős alpolgármester elmondta:

– Ahogy néztük a filmet, nagyon sok ismerős helyszín volt, és ezek között sok az új. Ez az elmúlt évek befektetésének eredménye. Rengeteg fejlesztés van a városban, amely a sport területén történik, ezeknek pedig akkor van célja, ha tartalommal meg tudjuk tölteni. Végig nézek rajtatok, és bár tudom, hogy Kecskemét összes sportolója nincs is itt, de látom, hogy van értelme ezeknek a fejlesztéseknek és van értelme kilépnünk a nagyvilágba is. Több mint 10 éve Kecskemét is részt vesz a gyermek világjátékokon, nagyon szép eredményeket értünk el, és végre 2020-ban Kecskemét rendezheti az eseményt. Kilenc sportág kiválóságai jönnek el, és a rendező városnak az a kiváltsága, hogy minden sportágban el tud indulni. Remélem, jövőre is szép eredményeket érnek el sportolóink.

Ivkovicné Béres Tímea, a Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte:

– Örülök, hogy ennyien eljöttek, és együtt kezdhetjük meg a Kecskeméti Sportiskola 11. évadát. Ahogy a kisfilmben is látszott, nagyon különbözőek vagytok, nagyon színes a sportiskola, de mégis nagyon hasonlóak a teendők, a versenyek, a sikerek ebben a közösségben. Azt is el kell mondani, hogy mégis nagyon különböző célokkal érkeztetek a KESI-be. Van, aki csak sportolni szeretne, minden nap tenni valamit az egészségéért, vagy épp közösségben lenni, és sokan vannak, akik sikereket akarnak elérni, országos vagy nemzetközi versenyeken a dobogó tetejére állni, és a ti céljaitokhoz próbáljuk igazítani a saját céljainkat.

A versenyek szervezése, a szervezeti háttér megteremtése mellett az infrastrukturális fejlesztésekre is nagy hangsúlyt fektet a sportiskola.

Megújult a strand medence területe a vízilabdázók számára, most éppen rolós vízfelszíni fedést kap, jelenleg ennek a kivitelezése zajlik, de új szakosztállyal is bővültünk a jégkorongozókkal, nekik is most épül a jégkorongpálya a szabadidőközpontban, és most már saját tulajdonú sátoros fedést is kap. Reméljük, hogy október elején, közepén birtokba is vehetik. Terveink közt szerepel a Zrinyi Ilona Általános Iskola kültéri röplabdapályájának fejlesztése, úgyhogy igyekszünk ezekben is előre lépni – tette hozzá Ivkovicné Béres Tímea.

Fritz Ágnes, a Kecskeméti Junior Sport Kft. szakmai igazgatója a tavalyi szezont értékelte. A szakosztályok sikeresen vették a 2018/2019-es szezont. A sportolók egyéni és csapat számokban 58 alkalommal nem találtak legyőzőre a magyar bajnoki döntőkben és felállhattak a dobogó legfelső fokára. A nemzetközi szereplések is sikeresek voltak, 20 nemzetközi versenyen, 102 fővel képviselték a sportiskolát és számos éremmel, valamint helyezéssel térhettek haza. 67 utánpótlás sportolót igazolt le felnőtt csapat. 51 sportoló pedig meghívást kapott az utánpótlás válogatott összetartásokra.

A folytatásban a jégkorong szakág bemutatóját tekinthették meg a sportolók, majd a legjobbaknak járó díjak is átadásra kerültek.

Asztalitenisz leány: Drabant Anita

Asztalitenisz fiú: Járdi Dominik

Atlétika leány: Szűcs Szabina

Atlétika fiú: Palkovits István

Jégkorong leány: Ihász Anna

Jégkorong fiú: Nagy Péter Tibor

Judo leány: Szabó Lili

Judo fiú: Major Ádám

Kézilabda leány: Kollár Fanni

Kézilabda fiú: Papp István

Ökölvívás: Malik István

Rögbi: Karancsi Dominik

Röplabda fiú: Bogdán Bence

Röplabda leány: Kiss Lídia

Úszás leány: Kis Paulitz Alíz

Úszás fiú: Schnábel Krisztián

Vízilabda leány: Szilágyi Edina

Vízilabda fiú: Horváth Attila

 
 
 
PROGRAMOK