2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.30. hétfő
 

Szablyával sem akadályozhatták meg a katonatelepi őszköszöntőt

 
 
 

Össznépi körtáncba torkollott a katonatelepi őszköszöntő ma (szombaton) kora este. A helyi identitást és kohézió erősíteni kívánó egész napos rendezvényen Méntelek, Talfája, Katonatelep és Borbás városrészek lakóit várták szüreti felvonulásra és mulatságra a Katona Zsigmond Emlékparkba – ahol a hivatalos program végeztével a korábbi években megszokott utcabált is megtartották.

Délelőtt focibajnoksággal kezdődött a katonatelepi őszköszöntő, majd a kora délutáni hivatalos megnyitó előtt lovaskocsis felvonulással ékeztek meg a parkba a résztvevők – miközben már a pörköltfőző-versenyre nevezők is megkezdték az előkészületeket.

A megnyitó beszédet rövidre zárta Falu György önkormányzati képviselő és Balla Krisztián, a Katonatelepi Sportegyesület elnöke. Azon túl, hogy megköszönték a helyiek aktív közreműködését, bejelentették, hogy mégis lesz utcabál az este.

A színpadon ezt követően a Magyar Szablyavívó Iskola katonatelepi gyerekcsoportja tartott rövid bemutatót; a szablya forgatását később aztán bárki kipróbálhatta. De volt ugrálókötél-bemutató, műsort adtak az óvodások és az iskolások (a tombolajegyekből befolyt összeggel őket támogatják majd), Grijnovicz Anikó és Radics Márk pedig musical- és operettrészleteket énekeltek. A gyerekek számos kézműves-foglalkozás közül választhattak, így például zúzolót – vagy ha valaki úgy jobban ismeri ezt a hangszert: kazút – is készíthettek nádból.

A focibajnokság díjait Kohajda László, a Szövetség a Hírös Városért képviselő-jelöltje, a főzőverseny díjait dr. Fekete Gábor, a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltje adta át.

A közös vacsorát követően a Horizont Happy Band húzta a talpalávalót, egyaránt megmozgatva kicsiket és nagyokat – hogy a tombolasorsolást követően aztán tovább folytatódjon a mulatság, immár az utcabál keretei között.

 
 
 
PROGRAMOK