2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.30. hétfő
 

A kakaspörkölt után retro slágerekre buliztak a műkertvárosiak

 
 
 

Egy híján húsz bográcsban rotyogott a kakaspörkölt ma (szombaton) a Műkertváros napján a vadaspark előtti téren. A hat éves hagyományra visszatekintő rendezvény szervezését három éve vette át az eredeti ötletgazdáktól a Hi! Kecskemét csapata, de a nap lebonyolításába a helyi nyugdíjas klub és a Vadaskert most is besegített.

Fakanál-fitnesszel melegítettek a kakasfőzésre a Műkertváros napjához kapcsolódó verseny résztvevői – minden eddiginél több csapat nevezett a megmérettetésre –, és kisbíró dobolta ki a fűszerezésre vonatkozó tréfás szabályokat. A kettő között Lévai Jánosné, a városrész önkormányzati képviselője köszöntötte a megjelenteket és nyitotta meg hivatalosan is a programok sorát, kiemelve, hogy az együtt töltött, minőségi időnél nincs fontosabb.

A kakaspörkölt „leöblítéséhez” pálinkákat és borokat is felsorakoztattak. Ezeket ugyancsak zsűri értékelte, mint ahogyan a süteménysütő versenyre nevezett finomságokat is.

A kulturális programról a helyi nyugdíjas klub Gyöngyvirág Énekkara és a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskolája gondoskodott. De volt népzenei blokk és operett műsor is (utóbbi keretében Pál Attila és művésztársai énekeltek), valamint retro slágerekre is bulizhattak a Vadaskert előtti térre kilátogatók.

 
 
 
PROGRAMOK