2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.10.01. kedd
 

Elkezdődött az Idősek hete

 
 
 

Egész októberben megkülönböztetett figyelmet fordít az idős emberekre az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Idősgondozó Szolgálata. Ma vette kezdetét Kecskeméten is az Idősek hete. A hónap folyamán kiemelt rendezvényekre kerül sor a nappali intézményekben, amelyek jelentős része nyitott.

Kecskeméten is kezdetét vette az idősek hete. Hétfőn délelőtt a hetényegyházi Naplemente Nyugdíja Klub tagjai is összegyűltek, hogy részt vegyenek a rendezvénysorozaton. A Naplemente Klub már hagyományosan terményáldással indítja a programokat. Az idősek által egész évben gondozott, nevelt terményeket Kis János, evangélikus lelkész áldotta meg.

Az összegyűjtött terményekhez irodalmi program is kapcsolódik, amiben verseket, köszöntőket és nótákat hallhatnak a klub régi és új tagjai. A héten további rendezvények követik a mai megnyitót. A Naplemente Klubban például mandala kiállítás is nyílik majd. De a többi kecskeméti klub is változatos programokkal készült az idősek hetére.

Kecskeméten 20 évvel ezelőtt rendezték meg első alkalommal az idősek városi ünnepségét. Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Idősgondozó Szolgálata pedig kezdetektől fogva megemlékezik az eseményről. Ráadásul idén Idősek hete helyett egyenesen idősek hónapja rendezvénysorozatot tart a nappali intézményekben.

 
 
 
PROGRAMOK