2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.10.03. csütörtök
 

Hamarosan mobil-applikáció segíti az ügyintézést

 
 
 

A közigazgatás megújításáról és kihívásairól rendeztek konferenciát ma (szerda) Kecskeméten. A Direkt Expón, vagyis a Digitális Reform a Kormányablakban elnevezésű rendezvényen részt vett dr. Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár, aki a közeljövő fejlesztéseiről is beszélt.

Hamarosan internetről vagy akár egy mobilról is el lehet majd intézni azokat az ügyeket, amelyekért jelenleg a kormányablakokban kell várakozni. Ezt Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár mondta a Kecskeméti Televíziónak ma (szerda) a Digitális Reform a Kormányablakban elnevezésű rendezvényen.

A közigazgatás megújításáról szóló konferencián az innovációban részt vevő kormányzati szervezetek vezetői szakmai előadásokon mutatták be az eddigi eredményeket és a jövőbeni célokat. A kihelyezett standokon a résztvevők már megismerkedhettek a legkorszerűbb technológiákkal is.

Mint a rendezvényen elhangzott: a tervek között szerepel olyan mobil-applikáció is, amely segítséget nyújt egy kormányablak megtalálásában, és azt is képes jelezni, hogy ott mennyit kell várakozni. Sőt az alkalmazás segítségével akár sorszámot is lehet majd húzni.

A közigazgatásban 130 szakrendszer működik. Jelenleg azon dolgoznak a szakemberek, hogy az adatátjárhatóság, a szinergia megteremtődjön ezek között.

 
 
 
PROGRAMOK