2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.10.06. vasárnap
 

90 éves a Damjanich János Általános Iskola

 
 
 

Öregdiák találkozóval egybekötött gálaműsorral ünnepelte fennállásának 90. évét péntek délután a Damjanich János Általános iskola. Az ünnepi műsoron az intézmény jelenlegi és volt tanulói, valamint támogatói léptek fel.

Galéria

Szabadtéri műsorral vette kezdetét a 90 éves fennállását ünneplő Damjanich János Általános Iskola gálaműsora. Az elmúlt évek emlékére 90 léggömb szállt a magasba.

Az öregdiák találkozóval egybekötött ünnepségen Tóth József, az iskola igazgatója elmesélte az intézmény történetét és köszöntötte az első igazgató Tóth Géza jelenlévő leszármazottait.

Kecskemét Megyei Jogú Város képviselőtestülete és Szemereyné Pataki Klaudia polgármester nevében Lévai Jánosné, önkormányzati képviselő köszöntötte a résztvevőket és fellépőket. A képviselő kiemelte, mindig, amikor belép az iskolába érzi azt a szerető légkört, melyet az intézmény vezetősége alakított ki. Ezt követően átadta a polgármester által küldött oklevelet és ajándékot.

A köszöntőbeszédekben Zsámboki Anna, a Kecskeméti Tankerületi Központ igazgatója és Tóth Lászlóné a Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola főigazgatója is a kitartásra és a színvonalas programok folytatására buzdította az iskola vezetőségét.

Az eseményt számítógépes grafikák, babagyűjtemény és egy fényképezőgép kiállítás kísérte. Ezek mellett pedig egy iskolatörténeti fényképtárlat volt látható, amely a kezdetektől napjainkig mutatta be az intézmény életét. Az ünnepen az iskola jelenlegi és volt diákjai is felléptek.

 
 
 
PROGRAMOK