2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.10.06. vasárnap
 

Új közösségi kert a belvárosban

 
 
 

Újra élettel tölthetik meg a környékbeliek az Apponyi Albert teret. A korábban szeméttel szennyezett területen ugyanis most új, kerítéssel körbevett közösségi teret alakított ki a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány. A szervezet célja egy kert kialakítása.

Új közösségi kertet adtak át ma (péntek) délután az Apponyi Albert téren. Így az eddig elhanyagolt park, a civilszervezetek és a környékbeli intézmények összefogásával, valamint az önkormányzat támogatásával újra megtelhet élettel. A Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány szerint a kertészkedés közbeni munka legalább olyan jól megmozgatja a gyerekeket a levegőn, mint a sport. A közösségi kert élete a sulikerti edzőterekkel és az ún. Levendula projekttel indult.

-Levendulákat kezdtünk el telepíteni az intézmények területére. Hiszen ez az a növény, ami jól bírja szárazságot, pont abban az időszakban lehet vele foglalkozni, amikor gyerekek az intézményekben vannak. Nem kell attól tartani, hogy a nyáron kipusztul - nyilatkozta a Kecskeméti Televíziónak Szamler László a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány képviselője.

Végül a levendula projekt továbbfejlesztésébe és szakmai kiterjesztésébe bekapcsolódott a Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakgimnázium és Szakközépiskola is. Az intézmény szakmai támogatásával a kisebbek is meg tudják majd mutatni a város lakosságának az általuk termesztett növényeket.

 
 
 
PROGRAMOK