2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.10.13. vasárnap
 

Gálaműsorral készültek a Városi Idősek Napjára

 
 
 

Másfél órás gálaműsorral várták a kecskeméti szépkorúakat, a Városi Idősek Napja alkalmából. Az idei rendezvény a Messzi István Sportcsarnokban kapott helyet.

Több mint 1000 nyugdíjas élvezhette ma a „Cintányéros cudar világ” című operettgálát. A Városi Idősek Napját évről évre október közepén ünneplik. Az idősek világnapjához hasonlóan a cél felhívni a figyelmet a 60 éven felüliekre, akik egyre meghatározóbb részét képezik a Magyar társadalomnak és Kecskemét polgárságának egyaránt. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester köszöntőjében visszaemlékezett saját gyerekkorára, nagyszüleire. Kiemelte, hogy minden nemzedék az elődök által megalkotott világba születik. Munkánkat a szüleink eredményeire építjük, az általuk kialakított mintából pedig hitet, erőt és bátorságot meríthetünk.

A gálaműsor részeként átadták a Kecskeméti Idősügyi Tanács elismeréseit is. Kitüntetést vehetett át Horváth Csilla a Szentcsalád Plébánia nyugdíjas klubjának aktív tagja, Mucsi Jenőné Népi Iparművészeti Gyűjtemény Kecskeméti Díszítőművészeti Körének vezetője, Halasi László népdalénekes és Hájas Barnabás a Kecskeméti Televízió szerkesztő-riportere, a Szieszta című magazinműsor szerkesztője.

A kiválóan sikerült másfél órás műsort követően az időseket megvendégelték, ezzel is megköszönve azokat az éveket, melyeket Kecskemétnek szenteltek.

 
 
 
PROGRAMOK