2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.10.17. csütörtök
 

Jót tehet a versenyszellem a közgyűlési munkának – véli a polgármester

 
 
 

Az egészséges versenyszellem érvényesülése jót tehet a közgyűlési munkának – véli Szemereyné Pataki Klaudia. Kecskemét újraválasztott polgármestere elmondta, rendkívüli módon örül annak, hogy továbbra is egyértelmű többsége van a keresztény polgári értékrendnek a városban, ugyanakkor az, hogy az ellenzéki képviselők nagyobb számban lesznek jelen a képviselőtestületben, olyan versenyt is hozhat, ami jót tehet a város ügyeinek.

Óriási öröm és óriási felelősség Kecskemét polgármestere számára, hogy a szavazatok több mint felét megszerezte három másik jelölttel szemben is – derül ki abból a beszélgetésből, amelyben a Kecskeméti Televízió Nap vendégeként Szemereyné Pataki Klaudia értékelte a választást. Annál is inkább nagy szó ez, mert az elmúlt öt évben hatalmas fejlődésen ment át a város. Kecskemét polgármestere pedig örül annak, hogy ezt a rengeteg változást sikerült jól levezényelni.

– Még mindig a keresztény polgári értékrend van jelentős többségben a városban, így tovább tudunk haladni azon az úton, amit elkezdtünk. Most kilenc ellenzéki képviselő ül majd be a testületbe, azonban a minősített többsége 12 fővel megvan a Fidesz-KDNP képviselőcsoportnak, tehát a közgyűlési munka stabilitása továbbra is megvan – mondta el Szemereyné Pataki Klaudia.

A közgyűlés 12 FIDESZ-KDNP-s tagja közül nyolc képviselő egyéni választókerületből jutott be, három pedig kompenzációs listáról, ők a polgármesterrel együtt alkotnak egy képviselőcsoportot. A Szövetség a Hírös Városért Egyesület hat képviselője egyéni választókerületből, három pedig kompenzációs listáról jutott be. Ez a mostanihoz képest jelentős változást eredményez a közgyűlés összetételében, Szemereyné Pataki Klaudia azonban közgazdász mivoltából fakadóan is azt vallja, hogy a verseny jót tehet a folyamatoknak.

– Örülök is annak, hogy van egy kis változás a képviselőtestületben, hiszen a verseny az, ami a közgazdasági folyamatokat is előre viszi. – nyilatkozta a polgármester, aki szerint jót tehet a közgyűlési munkának, ha egészséges versenyszellemmel érvényesül.

Az új közgyűlés első nagy feladata a város saját közlekedési vállalatának kialakítása lesz, ami nem kis feszültséggel járhat majd a polgármester szerint, ez lesz a legnagyobb kihívás és rögtön az első próbatétele a testületi munkának.

 
 
 
PROGRAMOK