2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.10.31. csütörtök
 

A Szociális Munka Világnapja alkalmából ünnepeltek a máltaisok

 
 
 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a szociális munka világnapjához kapcsolódva minden évben megrendezi nagyszabású ünnepségét, ahol segítőiket, munkatársaikat és önkénteseiket köszöntik. A szerda esti ünnepi, zenés előadásokkal tarkított vacsorán száznyolcvan meghívott vett részt a Három Gúnár Rendezvényházban.

- Úgy gondoljuk, hogy akik egész évben dolgoznak, fáradoznak mások megsegítésén, megérdemlik, hogy legyen számukra egy igazán fényes ünnepi nap, amikor ők a vendégek, őket szolgáljuk ki, és megköszönjük azt az erőfeszítést, amit a szolgálat érdekében az emberekért tesznek – mondta Rigóné Kiss Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat regionális ügyvezetője.

A jelenlévőket Lévai Jánosné tanácsnok köszöntötte a városvezetés nevében. Elmondta, az a munka, amit a Máltai Szeretetszolgálat vezetői, tagjai, munkatársai és önkéntesei a szociális intézményekben végeznek, az hiánypótló.

- Ha ők nem lennének, akkor a gyerekeink, a családjaink sokkal szegényebbek lennének, mert a gyereknek, az egyedülállónak, a kiszolgáltatottnak a legnagyobb szüksége a szeretetre van. És az itt ülők mindegyikétől meg is kapják azt – emelte ki Lévai Jánosné.

Mák Kornél a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke is üdvözölte a résztvevőket, megköszönve munkájukat:

- Az a tevékenység, amit önök végeznek a maguk csendességében nap mint nap, ahányszor kezet nyújtanak egy-egy rászoruló, nehézségekkel küzdő szegény embertársunk felé, minden egyes mozdulat, minden egyes tett a maga mértéke szerint egy hatalmas nagy ajándék, és egy hatalmas nagy csoda – hangsúlyozta az alelnök.

Az eseményen kitüntették a régió önkéntesét, a régió munkatárs önkéntesét, jutalmazták a törzsgárda önkénteseket és, a Fejes László-díjat is átadták. A Dél-alföldi régió idén alapított saját díját, melyet a kecskeméti csoport alapítójáról, Fejes László papról neveztek el, 2019-ben Dr. Bencsura Imréné, az Anyák klubja Máltai program megalapítója kapta, aki több mint 10 éven keresztül működtette a programot.

Az este igazán ünnepire sikeredett, a beszédek és a finom vacsora közt fellépők színesítették az eseményt, fellépett Keskeny Márk, az ismert énekes is.

 
 
 
PROGRAMOK