2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.11.20. szerda
 

„Amikor megtörtént a csoda”- szokatlan fotókiállítás nyílt Kecskeméten

 
 
 

A Babyborn Photo, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Professzionális Babafotós Partnerének képeiből nyílt ma (hétfő) este kiállítás a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában. A képek megvásárolhatóak, az ebből származó bevételt a megyei kórház újszülött és koraszülött osztálya kapja majd.

Rendhagyó kiállítás nyílt ma (hétfő) kora este a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában. Az „Amikor megtörtént a csoda” című tárlat a születés pillanatait mutatja be, megható, bensőséges, gyakran intim pillanatokon keresztül. A fekete-fehér alkotásokat a Babyborn Photo szakmai vezetője készítette, aki kislánya születését örökítette meg. A művész meghatóan beszélt arról, hogy miért vágott bele a kórházi fotózásba.

-Amikor először láttam egy koraszülött babát inkubátorban, az nagyon mély benyomást gyakorolt rám. De végül barátaim ösztönzésére döntöttem úgy, hogy elkezdek babákat fotózni. Ma már két kolléganőm is segít ebben- mondta a Kecskeméti Médiacentrumnak Katona Tamás.

A jótékonysági fotókiállítás fővédnöke: Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere volt. A tárlatot dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója nyitotta meg, aki mint fogalmazott négy gyermek édesapjaként többször is átélhette ezt a csodát. Kurdi Viktor, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara általános alelnöke pedig arról beszélt, hogy ez egy különleges tárlat, és örül, hogy otthont adhatnak neki.

A rendezvényt köszöntötte Baán Katalin Veres Péter Díjas Fotóművész, a MAFOSZ alelnöke is aki, mint fogalmazott még sohasem látott ilyen alkotásokat. A 70 éves művész személyes hangnemben beszélt arról, hogy nincsenek gyermekei, de a képek annyire egyediek és szokatlanok, hogy ő most tudja csak átélni a születés csodáját.

A kiállított képek jelképesen megvásárolhatók, és az értük befolyó teljes összeget a megyei kórház újszülött és koraszülött osztálya alapítványának adják át a szervezők.

 
 
 
PROGRAMOK