2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.11.25. hétfő
 

A legkisebbek színjátszó fesztiválja

 
 
 

Ovis színjátszók gyűltek össze pénteken a Széchenyi Sétányi Óvodában, ahol kilencedik alkalommal rendezték meg a Varázshegy Városi Dramatizáló Fesztivált. Kilenc óvodából érkeztek csoportok egy-egy mesével a rendezvényre, a gyerekek hónapok óta készültek az előadással.

A Juhar Utcai Óvoda kis színjátszói a Pöttömke című mesejátékot hozták el az idei Varázshegy Városi Dramatizáló Fesztiválra. A Széchenyi Sétányi Óvoda – mint akkreditál kiváló tehetség pont – már kilencedik alkalommal kínál bemutatkozási lehetőséget a nagycsoportosok számára. Idén kilenc intézmény vett részt a fesztiválon, a csoportok már a tavalyi nevelési évben elkezdték a felkészülést.

Szebellédi Ildikó, a házigazda óvoda vezetője köszöntötte a gyerekeket a megnyitón, amelyen Engert Jakabné alpolgármester és Nemcsik Mátyás, a körzet képviselője képviselte a város vezetését. Ezután következtek a csoportok előadásai. Háromtagú zsűri előtt mutatták be a gyerekek produkciójukat. Dr. Fehér Éva, a Neumann János Egyetem Pedagógus Karának oktatója volt a zsűri elnöke, akinek szakterülete a próza-és versmondó tehetségek felkutatása. Mellette Kiss Gabriella pedagógiai szakértő és Csizmadia Ilona, az ifjúsági otthon művelődésszervezője értékelte az előadásokat. Figyelembe vették a csoportok produkcióját, de az egyéni teljesítményeket is. A dramaturgia mellett fontos szempont volt az is, mennyire illik a választott mese a gyerekekhez.

Mivel ez nem verseny, senki sem ért el helyezést. Minden csoport kapott egy mesekönyvet, de a résztvevő mintegy 90 gyermeket is megajándékozták. Emellett kiemelték a legtehetségesebb gyerekeket, ők vihették haza a kilencedik Varázshegy Fesztivál elismerő okleveleit.

 
 
 
PROGRAMOK