2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.11.28. csütörtök
 

Kecskemét tehetségeit díjazták

 
 
 

A tehetséggondozás terén elért sikereket díjazták szerda délután a Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskolában, a kecskeméti tehetségnap alkalmából.

„Tehetséggel születni nagy ajándék, de a tehetség küzdelmek árán kerül felszínre.” Ezekkel a gondolatokkal nyitották meg a 2019-es Kecskemét város tehetségeinek járó díjkiosztó ünnepséget.

Az eseményen először a tanári tehetségdíjat adták át, melyet Szalontai Mária, a Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola pedagógusa vehetett át. Szalontai Mária 1979-ben kezdett el a hírös városban tanítani. Azóta nagyon hosszú utat járt be, a díjat a több évtizedes példaértékű, eredményes tehetséggondozó tevékenysége elismeréséül kapta.

Szűcs Szabina, a Bolyai János Gimnázium 12. a osztályos diákja Kecskemét Város Tanulója díjat kapott. A korosztályos válogatott atléta nemcsak a tanulmányi eredményeiben, hanem a sportteljesítményében is kiemelkedő sikereket ér el.

Kecskemét város elismerő oklevelében Wamzer Gabriella Éva, a Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezető-helyettese részesült. A tanító szívügye a művészeti nevelés, amit városi, regionális és országos versenyeken is bizonyítanak diákjai.

Elismerő oklevelet kapott még a Gáspár András Szakgimnázium és Szakközépiskola közlekedésgépész ágazatán tanuló diákcsapat is, a robotika versenyeken elért kiemelkedő eredményeik miatt.

Az eseményen Engert Jakabné alpolgármester beszédében elmondta, hogy a város a tehetségek mögé fog állni a továbbiakban is.

 
 
 
PROGRAMOK