2019-12-23 15:53:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
Február
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.12.01. vasárnap
 

Felgyúlt az első gyertya lángja

 
 
 

Meggyújtották az első gyertyát Kecskemét adventi koszorúján. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és Falu György alpolgármester lobbantották fel az első lángot.

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester egy kis útravalót is szánt a kecskemétieknek: - Azt szeretném üzenni mindenkinek, hogy egy kicsit nyugodjunk meg, csendesedjünk el az utolsó hetekre, napokra. Én azt gondolom, hogy mindenki a maga területén elvégezte azt a munkát, amit a jóisten neki szánt, lelkiismeretesen. Teszi mindezt mindazért, hogy a saját életét, a saját családját és környezetét boldogabbá és szebbé tegye. Arra kérek mindenkit, hogy vegye számba, vegye végig azokat a dolgos napokat, szorgos hónapokat, eredményeket, örömöket, néha bánatokat is, de azokból is építkezzünk és töltekezzünk. Gyújtsák meg otthon szeretteikkel az első lángot! – mondta a polgármester a Kecskeméti Televíziónak.

Falu György alpolgármester is üzent a lakosságnak: - Egy hónap az év utolsó hónapja. Kint nagyon hideg van, bent a jó meleg lakás. Szeretteink várnak, este összegyűlik a család. Advent hetein keresztül, hétről-hétre, egyre közelebb, egyre várakozás teljesebb a hangulat. Mindenki a szeretetre, a családra gondol. Én mindenkinek azt kívánom, hogy egy picit nyugodjon le, egymással foglalkozzunk, a családdal foglalkozzunk, süssünk, főzzünk finom ételeket, sütiket, és évezzük ezt az utolsó, csodálatos egy hónapját az évnek.

Adventi üzenetet mondott Feczák László. A görögkatolikus parókus beszédében elmondta, „milyen szép hagyomány, hogy karácsonykor az emberek megajándékozzák egymást. Ez a szokás arra irányítja a figyelmünket, hogy a betlehemi gyermekben, a közénk született isten fiának a legnagyobb ajándékát kapta meg az emberiség. Krisztus születése megváltoztatta az egész világ életét.”

Az ünnepi műsorban közreműködtek a Hírös Néptánc Tanoda növendékei és a Zegernye Zenekar. A program szeretetvendégséggel zárult az Ölelő Kéz Alapítvány szervezésében.

 
 
 
PROGRAMOK