2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.12.01. vasárnap
 

Horváth est a Kecskeméti Református Kollégium Konviktusban

 
 
 

"Egy közösség erősebb, mint ezer ember külön-külön. Az ember nem sokra megy egyedül az életben. Egyedül minden nehezebb, akkor csak annyit tehet amire egymaga képes, de mások támogatásával sokra viheti. Csak legyen olyan közösség, ami elfogad és támogat" - hangzott el a Horvát est köszöntőjén szombat este, a Kecskeméti Református Kollégium Konviktusban.

Jelity Mária, a Horvát Települési Nemzetiségi Önkormányzat elnöke köszöntötte az est vendégeit, és bemutatta az októberben megválasztott képviselőiket, Hodován István elnök helyettest és Probojácz Éva képviselőt.

- Egy közösség erősebb, mint ezer ember külön-külön. Az ember nem sokra megy egyedül az életben. Egyedül minden nehezebb, akkor csak annyit tehet amire egymaga képes, de mások támogatásával sokra viheti. Csak legyen olyan közösség, ami elfogad és támogat. A mi közösségünk kicsi, de erős és összetartó, ezért lehetünk ma, itt együtt mondta beszédében az elnökasszony, majd felsorolta azokat, akiktől az utóbbi években elbúcsúztak.

A budapesti Horvát Hagyományőrző Egyesület tánccsoportjának műsora után, akik régi dalokat énekeltek, és lassan feledésbe merülő táncokat adtak elő, vidám hangulatú vacsora, és hajnalig tartó tánc következett.

 
 
 
PROGRAMOK