2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.12.01. vasárnap
 

Megnyílt Kecskeméten a Téli Fesztivál

 
 
 

Megnyílt Kecskeméten a 4 hetes Téli Fesztivál. Az adventi hétvégéken térségi vagy Kecskeméthez kötődő fellépőkkel, ünnepváró, szívmelengető eseményekkel készül a hagyományosan karácsonyi fényekbe öltöztetett Főtér.

Jégpálya, forralt bor és betlehemes is várja mindazokat, akik az adventi időszakban kicsit pihenni, ünnepelni szeretnének. A 4 hetes Téli Fesztivál és Vásár alkalmával koncertek, forralt bor, tea, gesztenye, kézművesség és boszorkánypéntek is várja a vendégeket. Idén pedig megnyílt egy Szeretet kuckó is.

- Franciaországból, Olaszországból és Észtországból érkeztünk. Ezt a dekorációt hárman, önkéntesek üzemeltetjük. Megfogalmaztuk a karácsonyt, és mindannyiunk nemzetének hagyományait megjelenítjük. Különlegesség például a kártya, amely a játékot szimbolizálja – mondta Esdra Sciortino Nobile, nemzetközi önkéntes.

A főtéren megszokott módon jégpálya és vásár folyamatos nyitva tartással várja a közönséget. Itt egy pohár gőzölgő, forró italt, kürtöskalácsot, sült gesztenyét, esetleg churrost szorongatva lehet válogatni a praktikus karácsonyi ajándékok, díszek között. A forgatagot december 14-től kézműves, termelői vásár teszi teljessé.

Lehotay Judit, a Hírös Agóra programszervezője ajánlotta a rendezvényt: - Szeretettel várjuk a kecskeméti Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásáron mindazokat, akik szeretnének a közösség tagjaival együtt készülni a karácsonyi ünnepekre, hallgatni egy kis varázslatos zenét, nézni csodálatos bábjátékot, megkóstolni forralt bort, forró csokoládét, vagy sült gesztenyét falatozni, illetve hát azokat is, akik szeretnének szelfiket készíteni karácsonyi fényekkel, egyedi dekoráció közepette.

Az idei év újdonsága, hogy karácsony után egészen szilveszterig minden nap táncra perdítő mulatságra számíthatunk. Tehát az idei év utolsó éjszakáján, még a mínuszok közt is garantáltan felforrósodik a hangulat, és természetesen éjfélkor tűzijáték festi meg az eget.

 
 
 
PROGRAMOK