2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.12.03. kedd
 

90 éves a Kocsis Pál Szakközépiskola

 
 
 

Öt napon keresztül ünnepli névadójának 90. születésnapját a Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakgimnázium és Szakközépiskola. A jubileumi rendezvénysorozatot hétfőn délután nyitották meg az iskola dísztermében.

Zenés és verses ünnepi műsorral vette kezdetét a Kocsis Napok rendezvénysorozat pnteken délután. A hagyományos programot minden év decemberében tartják meg a névadó, Kossuth-díjas szőlőnemesítő Kocsis Pál születésének emlékére. Az idén fennállásának 90. évéről iskolatörténeti kiállítással is megemlékeztek a Kocsis Pál Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulói.

Juhász Istvántól, az intézmény igazgatójától megtudtuk, hogy egész hétre szerveztek jubileumi programokat. Lesznek előadások, játékos vetélkedők, kedden a hagyományokhoz híven leróják kegyeletüket Kocsis Pál sírjánál, de az épületen belül is lesznek koszorúzások.

A hétfő délutáni ünnepélyes megnyitón Soós Beatrix, az Agrárminisztérium Agrárszakképzési főosztályának főosztályvezetője, Gáspár Ferenc a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke és Gaál József alpolgármester köszöntötte az intézményt. Az alpolgármester oklevelet és egy ajándékot is átadott Juhász István igazgatónak.

Eljöttek az ünnepségre a testvériskolák képviselői, az intézmény egykori dolgozói, akik már megérdemelt nyugdíjas éveiket töltik. A megjelent korábbi igazgatóknak köszönetképpen emlékplaketteket adták át.

 
 
 
PROGRAMOK