2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.12.08. vasárnap
 

Gong Mikulás és betlehemezés a Mosolysziget intézményben

 
 
 

Huszonnegyedik alkalommal indult útjára a Gong rádió Mikulása, hogy megajándékozza a város iskoláit, óvodáit, szociális intézményeit. Szerdán délelőtt Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is elkísérte a Gong Mikulást a Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézményébe, ahol nagy szeretettel fogadták őket. A hagyományoktól eltérően itt mutatták be a Szent Imre Katolikus Általános Iskola erdélyi testvériskolájának betlehemes műsorát is.

Fazekasné Kiss Ilona, a Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézményének vezetője elmondta, ellátottjaik minden évben nagy izgalommal készülnek a Gong Mikulás látogatására. Számukra ez az advent egyik legkedvesebb eseménye. Sok munka van az ünnepi műsor mögött. A kollégák szinte minden nap gyakoroltak velük, sőt egy régi munkatárs is segített a dalok betanulásában.

Az idei évben egy meglepetés is volt az ünnepségen. A Szent Imre Katolikus Általános Iskola testvériskolája Erdélyből hozta el az Ipoly utcai intézménybe betlehemes műsorát, amellyel részt vesz majd a Kárpát-medencei betlehemes találkozón.

- Régi hagyomány, hogy a Szent Imre Katolikus Általános Iskola betlehemes játékával köszönti a városházát, az önkormányzat munkatársait. A Városháza felújítása miatt azonban másik helyszínt kerestünk. Mivel az is régi hagyomány, hogy a Gong Mikulás körbejárja a város szociális intézményeit, iskoláit, óvodáit, most összekötöttük ezt a két eseményt – mondta az esemény után Szemereyné Pataki Klaudia.

A polgármester hozzátette, hogy az Ipoly utcai intézmény nemrég megújult belülről. Felújították az étkezőt, a foglalkoztató termeket. Ezzel a műsorral pedig szerettek volna hozzájárulni ahhoz, hogy még emlékezetesebb legyen a gondozottak számára az ünnepvárás.

 
 
 
PROGRAMOK