2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.12.08. vasárnap
 

A Mindennapok angyalainak munkáját ismerték el

 
 
 

A Mindennapok angyalainak, vagyis a kiemelkedő munkát végző ápolóknak és egészségügyi szakembereknek a tevékenységét ismerték el csütörtökön délután a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban. A gálát idén hatodik alkalommal rendezte meg a Hovány Alapítvány.

​Már el sem tudjuk képzelni az adventet a Mindennapok angyalai esemény nélkül. Hovány Márton 2014-ben hozta létre azt az alapítványt, amellyel az egészségügyi dolgozók áldozatos munkája előtt tiszteleg. Csütörtökön immár 6. alkalommal szervezte meg az alapítvány az Otthon Moziban az ünnepséget, melyen pénzjutalmat adnak azoknak, akik a betegek ágya mellett töltik mindennapjaikat

,,Olyan kollégákat választunk, akik régóta a kórház dolgozói. Lelkiismeretesen végzik a munkájukat, azonban anyagilag szükségük van egy kis támogatásra" - hangsúlyozta Pap-Szekeres Anita ápolási igazgató.

Ebben az évben harmincan vehették át a Mindennapok angyalai elismerést. A kezdeményezéshez ezúttal is csatlakozott a város.

,,Fáradhatatlan, hatékony munkavégzésük által valóban angyalokhoz méltó csodákat tesznek nap mint nap a betegekért" - mondta Engert Jakabné alpolgármester.

Az eseményen részt vevők egy kisfilmet tekinthettek meg, amelyen a korábbi díjazottak beszéltek arról, hogy milyen megtiszteltetés számukra, hogy egy civil ember elismeri a munkájukat. Az alapítványnak köszönhetően fejenként 50 ezer forint pénzjutalomban részesültek a díjazottak, az önkormányzat jóvoltából pedig színházjegyeket és fürdőbelépőket is kaptak.

A kitüntetéseket Dr. Mester László, a Hovány Alapítvány kuratóriumi elnöke, Engert Jakabné alpolgármester, Horváth Zsolt, a Bács-Kiskun Megyei Kórház orvosigazgatója és Pap-Szekeres Anita ápolási igazgató adta át az „angyaloknak”.

 
 
 
PROGRAMOK