2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.12.08. vasárnap
 

Kecskeméti képzőművészek munkáiból nyílt jótékonysági kiállítás

 
 
 

Megnyílt az ,,Itt Vagyunk, Támogatunk Egyesület” adventi képzőművészeti tárlata a volt Szigma épületében. 12 kecskeméti képzőművész ajánlotta fel a kiállított alkotásokat, amelyeket december 20-án árverésre bocsátanak. A befolyó összegből pedig hátrányos helyzetű képzőművészeket támogatnak.

15. alkalommal szervez jótékonysági kiállítást a kecskeméti képzőművészek népszerűsítésére létrejött ,,Itt Vagyunk, Támogatunk Egyesület.” A volt Szigma épületét harmadik alkalommal kapták meg a KIK-FOR Kft-től - árulta el Steiner Ágnes, az egyesület elnöke. A szombat délután nyílt tárlatban fellelhetőek többek között Ambrus Lajos, Angelo Minuti, A Varga Imre és Szappanos István munkái, de Bahget Iskander és Szakolczai Krisztina fotói is szerepelnek a kiállítás anyagában. Összesen 12 művész képein legeltethetik szemüket a látogatók december 8-20 között minden nap 15-től 18 óráig.

December 20-án 17 órakor aukciót rendeznek, ahol az alkotásokra lehet majd licitálni. 20 ezer forintról indul, és 5 ezer forintonként megy majd fel a képek ára - tudtuk meg az egyesület elnökétől. Aki pedig támogatói jegyet vásárol, az megnyerheti az egyik remekművet.

A szombat délutáni megnyitón Professzor Dr. Sztachó-Pekáry István önkormányzati képviselő, az Értékmegőrzési Bizottság elnöke azt hangsúlyozta, hogy a kiállításmegnyitó karitatív és kulturális esemény is egyben.

Karitatív, mert jótékony célt szolgál. Mint fogalmazott, szomorú sorsú kecskeméti művészeket támogat az egyesület a támogatójegyekből és a képek árverezéséből. És nemcsak azért kulturális az esemény, mert gyönyörű képek vannak kiállítva, hanem a zene miatt is. A megnyitón ugyanis Szecsődi György muzsikált. A városháza képviseletében beszélő bizottsági elnök hozzátette: annyi fantasztikus képet lehet látni a tárlatban, hogy nem is tudna hirtelen dönteni, hogy melyiket akasztaná saját falára otthon.

 
 
 
PROGRAMOK