2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.12.08. vasárnap
 

Fellobbant a második láng

 
 
 

Fellobbant a főtéri nagy koszorú gyertyáinak második lángja ma délután. A gyertyát Dr. Salacz László országgyűlési képviselő, valamint Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester gyújtotta meg.

Először az M. Bodon Pál Alapfokú Művészeti Iskola diákjai alapozták meg a hangulatot csodálatos trombitaszóval. Kuti József református elnöklelkész ünnepi beszédében azt mondta: „Isten ad világosságot az életünkben. Isten küldi el a világosságot. Isten maga jön el és teszi rendbe, világítja meg az életünket. Isten ad megoldást az életünkre. Mondja a 43. zsoltár, és adventben is ez az üzenet szólal meg. (…) Jóban és rosszban, örömben és bánatban, ünnepben és a hétköznapokban, azért van rendben az életünk, úgy van rendben az életünk, ha Isten a világosságunk, ha Isten az igazságunk, és, ha ő vezet bennünket.”

Miután életre kelt a második gyertya lángja, Dr. Salacz László országgyűlési képviselő szerkesztőségünknek elmondta: „Mindenki rohan így karácsony előtt, de egy pillanatra mindig megállunk, és ez az alkalom, ez a második gyertya meggyújtásának alkalma, ez lehetőséget biztosít arra, hogy egy kicsit én is ráhangolódjak, és Kecskemét egész lakossága ráhangolódjon a karácsony üzenetére, a karácsony értelmére. Mindenkinek boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok és sikerekben gazdag új évet!"

Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester is üzent az adventi időszakra: „Kecskemét főtere egy szakrális terület, nemcsak azért, mert templomok veszik körbe, hanem azért is, mert az adventi várakozáskor most már rendszeresen gyertyagyújtás van, és nagyon örülök, hogy nagyon sokan itt vannak a téren, itt vannak a gyertyagyújtásra. Tehát látszik, hogy ez nagyon sok embert megszólít, és nem csak egyénileg, családokat, hanem egy közösséget szólít meg. Én azt üzenem mindenkinek, hogy ezt tartsák meg, hiszen a közösségek - a legkisebb közösség, a család, és a nagyobb közösségek - a legfontosabb értékek."

Az ünnepi műsorban közreműködtek a Kecskeméti Református Pálmácska Óvoda óvodásai, valamint a Kecskeméti Kodály Zoltán Vegyeskar.

 
 
 
PROGRAMOK