2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.12.13. péntek
 

Kitüntetéseket és díjakat adtak az év utolsó Közgyűlésén

 
 
 

Az év utolsó Közgyűlésén köszöntötték azokat a kecskeméti vállalkozókat és művészeket, akik országos díjakat vehettek át munkájuk és munkásságuk elismeréseként, majd átadták a „Virágos Kecskemét” verseny elismerő okleveleit.

December 6-án rendezte meg a Vállalkozók és Munkáltatók Szövetsége a Vállalkozók Napját a MÜPA-ban. Az eseményen a hagyományoknak megfelelően kitüntetések átadására is sor került a kiemelkedő vállalkozói teljesítmények elismeréséül.

A pénzügyminiszter Magyar Gazdaságért Díjat adományozott Weninger Richárd, a VOSZ megyei elnöke részére.

A pénzügyminiszter az Év Vállalkozója Díjjal tüntette ki Csengery Zsoltot, a Deltaplast Kft. ügyvezető-tulajdonosát kiemelkedő munkája elismeréseként.

Ugyancsak az Év Vállalkozója Díj elismerésben részesült Pálfi Imre, a Cargoport Szállítmányozási és Logisztikai Kft ügyvezető-tulajdonosa figyelemre méltó vállalkozói teljesítménye nyomán.

2016-ban az emberi erőforrások minisztere díjak alapításáról döntött, köztük a Művészeti életpálya elismerésről. A díj a kulturális ágazatban jelentős művészi életpályával rendelkező művészek elismerésére adományozható.

Kimagasló szakmai tevékenységéért, valamint életműve elismeréseként Művészeti életpálya díjban részesült Pál Attila, a Katona József Színház színművésze.

Művészi életútja elismeréseként ugyancsak a Művészeti életpálya díjat vehette át Sirkó László, színművész, a Katona József Színház színművésze.társulatának örökös tagja.

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Hírös Kertészek Egyesülete 1999-től kezdődően minden évben meghirdeti a „Virágos Kecskemétért” környezetszépítő versenyt a lakosság, a civil szervezetek, az intézmények, valamint a vállalkozások számára. A helyi verseny az országos „Virágos Magyarország” program települési szintű megfelelője. 2019-ben immár a 20., jubileumi versenyt rendezte meg a város, így méltó módon köszöntötték a díjazottakat csütörtök délelőtt. A város vezetése kiemelt figyelmet fordít a települési környezet, a közterületek, zöldfelületek és a kertek értékeinek megőrzésére.

Az országos megmérettetésben idén

Hirdetés[ A cikk a hirdetés után folytatódik! ]

Kecskemét elnyerte a Szervező Bizottság különdíját a város dinamikus fejlődéséért, a közterületek, parkok és zöldfelületek városszerte történő megújításáért és fejlesztéséért.

A „Virágos Kecskemét” verseny elismerő okleveleit Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és Kéhl Pál, a Hírös Kertészek Egyesületének elnöke adta át.

A „Virágos balkon, erkély és ablak” kategória győztesei:

A kategória győztese Bencsik Erika

2. helyezett: Schóberné Polyák Ilona

3. helyezett: Bozóki Jánosné

A „Közterületről látható kert-előkert” kategória győztesei:

A kategória győztese Gál Ferencné

2. helyezett: Németh Pál

3. helyezett: Trencsényi Györgyné, Dunai Tiborné és Utasi Mihályné (A közgyűlésen Trencsényi Györgyné vette át - a szerk.)

Az „Intézmények balkonjai, ablakai, előkertjei” kategória győztesei:

A kategória győztese az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Nyíri út 77/B. szám alatti Nyugdíjasháza

2. helyezett: az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Idősgondozó Szolgálat Naplemente Idősek Klubja

 
 
 
PROGRAMOK