2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.12.16. hétfő
 

Megérkezett Kecskemétre a betlehemi láng

 
 
 

A betlehemi láng idén is a Magyar Önkormányzatok Szövetsége szervezésében, több mint kétezer hétszáz kilométert megtéve érkezett meg Gödöllőre vasárnap.

A betlehemi Születés Bazilikában égő örökmécsesről vett lángot Lévai Jánosné tanácsnok hozta el Kecskemétre vasárnap este. Útjára idén is cserkészek kísérték: Tóth Kincső, a Katona József Gimnázium, Mikulás Viola, a Piarista Gimnázium és Sándor Luca, a Kodály Iskola 10. osztályos diákjai.

Lévai Jánosné tanácsnok elmondta, advent a várakozás időszaka. Várjuk az Úr Jézus eljövetelét. Ebben az időszakban a fény a csillogás közepette a karácsonyi készülődéssel van mindenki elfoglalva, azonban bízik benne, hogy a legfontosabbról senki sem fog megfeledkezni, ez pedig a szeretet, a béke és a nyugalom eljövetele. Szentestére mindenki lelkébe a béke és a szeretet költözzön be.

Kecskemét város valamennyi polgárának kívánok áldott szép ünnepet. Egészségben megélt boldog új évet – zárta mondatait Lévai Jánosné önkormányzati képviselő.

Tóth Kincső, a Katona József Gimnázium diákja elmondta, ő először járt Kecskemét delegáltjaként Gödöllőn, ahol először vehette át a beltehemi lángot. Beszélt arról, jó volt látnia, hogy milyen sok településről, városból jöttek el a béke lángjának átvételére.

Mikulás Viola, a Piarista Gimnázium diákja is elsőként vett részt a béke lángjának átvételén. Elmondta, a láng nagyon hosszú utat tett meg és ezalatt nagyon sok ember tett azért, hogy eljusson hozzánk Kecskemétre. Nagyon jó volt látni Gödöllőn, hogy milyen sok embernek számít a szeretet és a béke.

Sándor Luca nagyon nagy megtiszteltetésként élte meg, hogy a 878. Hatvani Pál cserkészcsapatot képviselhette a láng átvételekor.

A diákok köszönetüket fejezték ki a város önkormányzata felé, hogy mint kecskeméti cserkészeket kérték fel a nemes feladatra.

 
 
 
PROGRAMOK