2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-02-28 11:34:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.12.17. kedd
 

Ilyenek lesznek Kecskemét új buszai

 
 
 

Kecskemét új buszait és a debreceni tömegközlekedés egyik fő irányítóközpontját tekinthették meg ma a hírös város elöljárói. Az ITK Holding 10 éve vette át Debrecen buszközlekedése felett az irányítást. Ma az eddig felhalmozódott tapasztalatokról is beszámolt új partnerének a cégcsoport vezetése.

Hétfőn Kossa György, az ITK Holding elnök vezérigazgatója a cég debreceni javítóműhelyét és irányító központját mutatta be a kecskeméti delegációnak. A hírös városból érkező küldöttség nem csak a műszaki paraméterekről hallhatott, de ízelítőt kapott abból is, hogy hogyan működik egy 21. századi tömegközlekedést irányító központ. Az ITK cégcsoporthoz tartozó Intertanker Zrt. javító üzemébe minden egyes gépjárműről közel 600 paraméterről érkezik jelentés folyamatosan, így nem ritka, hogy a buszok meghibásodásait már az előtt észreveszik, hogy tényleges problémát okoznának a sofőrnek. A meghibásodások zömét 6 órán belül elhárítják a szerelők.

Papp László polgármester személyesen is köszöntötte a kecskeméti delegációt. Mint hangsúlyozta, fontos szempont a lakók elégedettsége Debrecenben is. A város hasonló cipőben jár, mint Kecskemét, az elmúlt 20 évben több mint 80 százalékkal nőtt az autók száma, így a tömegközlekedésnek versenyképes alternatívává kellett válnia, hogy élhető maradjon Debrecen.

Kossa György az ITK Holding elnök vezérigazgatója szerint 20 Mercedes-Benz reform és 25 diesel conecto busz érkezik május elejéig Kecskemétre. Egytől egyig új buszok. Ezeket egészíti majd ki a jelenleg város tulajdonában lévő 17 hibrid conecto.

Kecskemét elöljárói megtekinthették a már Kecskemétnek épülő járműveket is. A Mercedes alapokra épülő buszokat kifejezetten Kecskemét sajátosságainak megfelelő felépítménnyel látják el. Jelenleg hetente 2-3 busz készül el, de hamarosan minden nap kigördül majd egy-egy busz a gyárkapun. A látottak egyértelműen elnyerték a tetszését a kecskeméti delegációnak. Falu György alpolgármester örömét fejezte ki, hogy XXI. századnak megfelelő modern megoldásokkal találkoztak.

Az Intertanker Zrt. Kecskeméten is külön hangsúlyt fektet majd a minőségi szolgáltatásra. Ennek részét képezi majd az egységes megjelenés is. Ez ugyanúgy igaz lesz a buszok küllemére, mint a sofőrök megjelenésére vagy akár viselkedésére is. De az utazóközönségnek is akad majd feladata. Az Intertanker kéri az utazókat, hogy a január utáni átállás időszaka alatt legyenek türelmesek és jelezzék, ha valami rendellenességet tapasztalnak.

 
 
 
PROGRAMOK