2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.12.23. hétfő
 

Wittmann Krisztián profi pályafutása végéig szóló szerződést írt alá

 
 
 

Különleges esemény miatt telt meg a Bozsó Gyűjtemény Épülete kosarasokkal és szurkolókkal kedden kora délután. A KTE-Duna Aszfalt NBI-es kosárlabda csapat példaképe, Wittmann Krisztián írt alá egy kizárólagos szerződést.

A hazai sportéletben ritka esemény sajtótájékoztatóját rendezték kedden a Bozsó Gyűjteményben. Az ünnepségen jelen volt Wittmann Krisztián családja, barátok, csapattársak, szponzorok, városvezetők, sportvezetők és szurkolók egyaránt eljöttek a nagy eseményre. A KTE Kosárlabda Klub Kft. örökös szerződést kötött Wittmann Krisztiánnal, a csapat irányítójával.

Az eseményen többen is beszédben méltatták a játékost, köztük Szemereyné Pataki Klaudia, polgármester is. Kiemelte, hogy Wittmann Krisztiánnak sokat köszönhet a város és sportélete. Hozzátette, hogy az is pozitív üzenet számára, hogy kisebb kitérő után visszatért Kecskemétre, és feleségével és gyermekeivel itt telepedett le. Ez is azt mutatja, hogy jó kecskemétinek lenni, itt élni.

Fazekas Mihály, a KTE Kosárlabda Klub Kft. tulajdonosi tanácsának elnöke elmondta, hogy Wittmann Krisztiánt sok pozitív jelzővel illeték már korábban, és most az ünnepség alatt is, de a legjobban talán az „extra” szó írja le, hogy mit is képvisel ő az életben, és a pályán. Ezért nagy öröm a klub számára, hogy egy ilyen speciális szerződést köthettek ma vele, és bízik benne, hogy még hosszú évekig élvezhetjük játékát.

A magyar kosárlabdában számos legendás kosaras tevékenykedik, akik munkájukkal népszerűsítik a sportágat. – Mi Krisztiánnal egy hosszú távú elképzelést szeretnénk megvalósítani, amelynek az első lépése az, hogy a pályafutásának hátralévő részét, ami remélem még jó néhány év lesz, itt tölti Kecskeméten - emelte ki Sörös Jenő, a KTE Kosárlabda Klub Kft ügyvezetője.

Wittmann Krisztián 2009-ben szerződött a hirös városba, igaz volt három év szolnoki kitérője, a nyolc éves kecskeméti pályafutása alatt 184 mérkőzésen 2840 pontot szerzett. Minden játékosnál van egy város, ahol a legszívesebben játszott, és ahol befejezné a pályafutását

– Amikor itt játszottam öt évet a szolnoki kitérőm előtt, már akkor is úgy éreztem, hogy ez lesz az a csapat, ahol szeretnék visszavonulni, ahol később be szeretném fejezni a játékot. Amióta visszatértem, már játszottam itt három évet, azóta sem változott az érzés - mondta Wittmann Krisztián.

Hozzátette, boldog, hogy érdemesnek tartják arra, hogy a pályafutása végéig itt játsszon Kecskeméten. Beszédében köszönetet mondott családjának, szüleinek és feleségének. Mint mondta, nélkülük nem érhetett volna el idáig, sem a sportban, sem a magánéletben. Külön megköszönte Ivkovics Sztojannak azt a 10 évnél is hosszabb közös munkát, amiért mindig hálás lesz. Beszédét azzal zárta, hogy nem tudja, hogy mennyi időt tölt még a pályán pontosan, de ameddig még élvezi a kosárlabdát, és érzi magában a győzni akarást, hogy jobb akar lenni mindenkinél, addig biztosan pattogtatni fog.

 
 
 
PROGRAMOK