2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.01.01. szerda
 

Megtelt a Nagytemplom a jótékonysági nagykoncerten

 
 
 

Gyógyító dallamok címmel rendezték az idei év végi nagy jótékonysági koncertet a nagytemplomban péntek este. Radics Sándor cimbalomművész és barátai ezúttal a megyei kórház gyermekosztályát támogatták a bevételből.

Szokás szerint jól csengő nevek szerepeltek a nagytemplom év végi jótékonysági nagykoncertjének fellépői között december 27-én este. A Gyógyító dallamok című előadást főszervezőként, főszereplőként idén is Radics Sándor nemzetközi hírű, Európai Unió Nagydíjas cimbalomművész, Guinness-rekorder jegyezte.

A zenés estre ez alkalommal is meghívta híres barátait, többek között Pitti Katalin Liszt Ferenc-díjas érdemes művészt, operaénekest, Radics Gigi Megasztár-győztes popénekest, Kökény Tamás Virtuózok-győztes nagybőgőst. Fellépett még Palotás József hegedűművész, a Tamboren Trio Kamara Virtuózok-győztes csapata, Leskowsky Laura és Olasz Csaba énekművészek, Publik Antal előadóművész, Holló Ádám zongoraművész. Meglepetésvendégként játszott a koncerten a világhírű hegedűvirtuóz, Roby Lakatos is. A koncertet a megyei kórház madrigálkórusa vezette fel Szabó Sándor vezényletével.

Dr. Kelemen Edit, a kórház Újszülött és Koraszülött Osztályának vezető főorvosa megköszönte a fellépők támogatását, úgy fogalmazott, az „ő hangjuk jut ma el a szívünkhöz, a szeretet hangja mindenkihez el fog érni” – mondta.

A koncert fővédnöki tisztére Szemereyné Pataki Klaudia polgármestert és Lezsák Sándornét, a Lakiteleki Népfőiskola igazgatóját kérték fel.

 
 
 
PROGRAMOK