2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.01.05. vasárnap
 

Új egyenruhák, új értékesítő pont – sajtótájékoztató a helyi tömegközlekedésről

 
 
 

Bemutatták az új helyi buszjáratokon szolgálatot teljesítő sofőrök egyenruháit. A rendezvényen bejelentették azt is, hogy január 6-én menetrend- és bérletértékesítési pont nyílik a vasútállomáson.

Közös sajtótájékoztatót tartott Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. és az Inter Tan-Ker Zrt. Kecskemét város új tömegközlekedési rendszeréről szombaton a Kecskeméti Közlekedési Központ székhelyén. Mint a rendezvényen elhangzott, a rövid átállási időszak ellenére az már kiderült, hogy az új társaság profi és céltudatos, kiváló minőségű szolgáltatást tudnak nyújtani a városnak. Sok éves tapasztalattal rendelkező, képzett buszsofőrök egységes ruházatban, karbantartott buszokkal állnak a kecskeméti lakosok szolgálatára.

-Ugyan úgy fog zajlani minden, mint eddig. A távolsági buszokon, a helyközi buszokon, Kecskemét területén belül felszállás és leszállás esetén a helyi bérletek és jegyek továbbra is jók lesznek- mondta Dr. Homoki Tamás alpolgármester. Hári Ernő, a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. ügyvezetője elmondta, hogy december 30-án egy térképes melléklettel ellátott menetrend jelent meg honlapjukon, de papír alapú menetrendfüzetek is segítik az utazók jobb tájékozódását. Az ügyvezető bejelentette, hogy a vasútállomás várótermében a Kecskeméti Közlekedési Központ és a MÁV Start megállapodásnak köszönhetően, egy önálló menetrend- és bérletértékesítési pont nyílik, amelyet hétfőn reggel 6 órától tudnak igénybe venni az utasok.

Király József (Szövetség a Hírös Városért Egyesület) önkormányzati képviselő pozitív tapasztalatairól beszélt a sajtótájékoztatón. Mint mondta, több mint 3 óráig tesztelte a járatokat és a jegyvásárlást. Állítása szerint változásnak tekinthető többek között, hogy a sofőrök előre köszönnek a felszálló utasoknak. Kossa György, az ITK Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója pedig megköszönte a lakosság segítő szándékát és a jóindulatú támogatását. Mint fogalmazott rövid idő állt rendelkezésükre, de az autóbuszok üzemképesek és felkészítették a tevékenység ellátására és megkezdték dolgozóik egységes munkaruhával való felszerelését is.

A mindenki számára tapasztalható változás, hogy a Noszlopy Gáspár park pályaudvaráról induló járatok megállóhelye megváltozott. A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy átmeneti megoldásról van szó, amely két hónapon belül véglegesen megoldódik.

 
 
 
PROGRAMOK