2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.01.13. hétfő
 

Cycloross OB - Kecskemét országos bajnoka: Radics Milán!

 
 
 

Radics Milán, a Szeleshát Birtok Kecskeméti ES bringása lett az U17-es korosztály országos bajnoka. A kiváló fiatal sportoló Szeberényi Gyula Tamás alpolgármestertől vette át az aranyérmet, valamint a bajnoki trikót, melyet egy éven keresztül viselhet. De a csapatnak sikerült egy ezüstöt is megcsípnie, Fűzva Ambrus révén.

A Benkó Zoltán Szabadidőparkban rendezték vasárnap a Cyclocross Országos Bajnokságot. Az év legkiemelkedőbb és legjobban várt téli kerékpárversenye az ország minden tájáról vonzotta azokat a bringásokat. Ők azok, akik imádják a kemény kihívást, amit a hideg, a füves, saras, homokos, olykor jeges terep, a sok természetes és mesterséges akadály, valamint a nagyszámú, rendkívül felkészült ellenfél állít eléjük.

A verseny 10 órakor kezdődött a Hobbi kategóriával, melyben több kecskeméti kerékpáros is rajthoz állt, és mindannyiuk sikeresen teljesítette a négykörös versenyt. Következtek a korosztályos versenyek. Az U15 és az U17 együtt indult, és a legnagyobb meccset Vas Barnabás (U15) és Radics Milán (U17) vívta. Milán húzta be az első helyet, ezzel ő lett korosztályának országos bajnoka, míg a második helyen érkező Barnáé lett az U15-ös bajnoki trikó.

Az U19 és a Master2 futama is kedvezett a hazai közönségnek, mert mindkét kategória bővelkedett kecskeméti versenyzőkben. Végül az U23-asok futama hozta meg az újabb kecskeméti sikert: Fűzfa Ambrus, a Szeleshát Birtok Kecskeméti ES frissen igazolt versenyzője másodikként ért célba. Könnyen lehetett volna kecskeméti arany is, ám sajnos, a végig magabiztosan vezető Gohér Mihály az első helyen tekerve bukott egy hatalmasat, és feladni kényszerült a küzdelmet.

A nap végén rendezett Elit női és férfi futamra voltak legtöbben kíváncsiak, ők pedig meg is hálálták a közönség lelkes biztatását. A Vas család napja volt ez, miután a nőknél Barni nővére, Vas Kata Blanka győzött, a férfiaknál pedig bátyja, Balázs nyomta le a regnáló bajnokot, Búr Zsoltot, megszerezve a bajnoki trikót.

A nap végére borzasztó hideggé vált a levegő, leszállt a köd, de a lelkes tömeg megvárta a díjátadást, melyen Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester adta át az érmeket, bajnoki trikókat és ajándékokat a legjobb versenyzőknek.

 
 
 
PROGRAMOK