2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.01.20. hétfő
 

Diákönkormányzati találkozó a demokratikus képviselet jegyében

 
 
 

DÖK-elnök találkozót tartott a Kecskeméti Ifjúsági Tanács péntek délelőtt a Club Mirage-ban. A Demokratikus képviselet témakörben rendezett eseményen tíz középiskola diák-önkormányzatának vezetősége vett részt.

DÖK-elnökök ötleteivel és észrevételeivel telt meg péntek délelőtt a Club Mirage szórakozóhely a Kecskeméti Ifjúsági Tanács által szervezett találkozón. A tanács célja, hogy a város diáksága által megálmodott terveket Kecskemét önkormányzata felé eljuttassák, és a megvalósításukat is előmozdítsák.

A tervek között a város szórakozóhelyeinek fejlesztése is szerepel. Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő, a Kecskeméti Ifjúsági Tanács alelnöke ennek kapcsán kiemelte az új szórakozóhely épülését. Mint mondta, nagy örömmel tölti el, hogy fiataloktól származik az ötlet, és ők is fogják működtetni. Szerinte a város elbír még olyan szórakozóhelyeket, amelyek az egyetemistákat és a fiatal korosztályt szolgálják.

Nemcsik Mátyás szerint egyébként a város önkormányzata és az ifjúság között működik a kommunikáció, de még mindig lehet rajta javítani. Ezért jövőbeli terveik között szerepel, hogy felkeressék a helyi középiskolák igazgatóit és DÖK elnökeit, hogy még rugalmasabb és konstruktívabb megállapodások jöhessenek létre.

Molnár Levente, az Ifjúsági Összefogás elnöke kiemelte, hogy a Demokratikus képviselet címmel meghirdetett összejövetel célja, hogy a középiskolák DÖK elnökei együtt tudjanak dolgozni, és egymást segítve tudjanak előre haladni. Herczeg Loretta, a Kecskeméti SzC Kada Elek Közgazdasági Szakgimnáziuma DÖK-elnöke szerint az ehhez hasonló események az iskola falain belül is segítenek hatékonyabbá tenni a diákönkormányzat munkáját.

 
 
 
PROGRAMOK