2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.01.27. hétfő
 

Szalézi Szent Ferenc-díjjal tüntették ki kollégánkat, Erdei Orsolyát

 
 
 

Kecskeméti újságírók munkáját ismerték el a katolikus újságírás jeles védőszentjéről elnevezett, Szalézi Szent Ferenc-díjjal. Az egyik díjazott kollégánk, Erdei Orsolya lett.

Január 24-én Szalézi Szent Ferencet, az írók és újságírók védőszentjét ünnepli a katolikus egyház. Ebből az alkalomból minden évben átadják a védőszentről elnevezett díjat. Idén Erdei Orsolya a Kecskeméti Médiacentrum szerkesztő-riportere, újságírója, Hraskó István a Petőfi Népe újságírója, Tódor Norbert a Wojtyla Barátság Központ sajtófelelőse, valamint Marozsi Szimonetta, a Gong Rádió szerkesztője vehették át az elismerést. A díjakat idén is dr. Bábel Balázs Kalocsa-Kecskeméti érsek adta át, aki arról beszélt, hogy a kitüntetettek mások épüléséért jót alkotnak. Írásaikkal az embereket jobbá teszik, az igazat hirdetik.

Erdei Orsolya 2017 óta a Kecskeméti Televízió munkatársa. A fiatal újságíró a Debreceni Egyetem amerikanisztika szakán végzett. Kiválóan beszél angolul, ezt a tudását pedig a munkája során is gyakran kamatoztatja. Pályáját Karcagon kezdte, ahol a nyomtatott és online újságírás terén szerzett tapasztalatokat. A Kecskeméti Televízióban 2017 óta dolgozik szerkesztőként.

A vallási témák iránti érzékenysége hamar megnyilvánult. A KTV műsorainak készítése mellett gyakran megjelennek írásai a hiros.hu és a Kecskeméti Lapok felületein is. Rendszeresen készít vallási tematikájú cikkeket, műsorokat, egyeztetve és kapcsolatot tartva a történelmi egyházak helyi vezetőivel.

Munkája kapcsán került képernyőre az Örömhír a 2018-as évben, amikor napi szinten fogalmaztak meg lelki útravalót a papok és lelkészek a nézők számára a Kecskeméti Televízióban. Majd ez a műsor átalakult és 2019-ben már nem csupán üzeneteket fogalmaztak meg benne az egyházi vezetők, hanem a felekezetekhez kapcsolódó ünnepek, események kapcsán is forgatott anyagokat Erdei Orsolya. Személyében intelligens, kiegyensúlyozott, szociálisan érzékeny, az egyházak iránt pedig maximálisan nyitott újságírót kapott a kecskeméti sajtó, aki számára nincs lényeges és kevésbé lényeges téma, minden anyagát maximális figyelemmel írja és szerkeszti.

 
 
 
PROGRAMOK