2020-04-06 15:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.01.28. kedd
 

Utcalappal segítenek a mélyszegényeknek

 
 
 

Ma délután a Tudomány és Művészetek Házában bemutatták a Mélymerülés névre hallgató utcalap első számát. Az évente négyszer megjelenő lappal a mélyszegénységben élők megsegítése a lap létrehozóinak célja.

A helyszínváltozás ellenére meghatóan sokan voltak kíváncsiak a Mélymerülés bemutatójára. Kriston-Vizi József, az újság felelős szerkesztője ismertette a lap létrejöttének körülményeit és a mögötte húzódó karitatív szándékot. Az alkotók, Banczik Róbert, Galuska László Pál, Gyenes Kata, Hajdú László, Király László György, Libor Zoltán, Szűcs Brigitta Zita , Ulrich Gábor, és a vendégszerző Müller Péter Sziámi a bemutatkozó számban irodalmi, képzőművészeti és fotóművészeti munkáikat jelentették meg, nyolcoldalnyi terjedelemben. A szerzőket jól ismerhetik mindazok, akik rendszeresen irodalmat olvasnak, vagy fotográfiát keresnek a világhálón. Az első lapszámban szereplő írásokból Koltai Nagy Balázs, a kecskeméti színház művésze több részletet is felolvasott.

A lapbemutató közönsége a helyszínen azonnal megvásárolt 80 példányt a kinyomtatott kétezerből. A továbbiakban a Máltai Szeretetszolgálat utcai terjesztőinél, a Bozsó Gyűjteményben, és a Leskowsky Hangszergyűjteményben lehet majd megvásárolni a 450 forintba kerülő kiadványt. A Mélymerülést megjelentető Keresztény Közéletért Alapítvány szeretné elérni, hogy a közeljövőben már vendéglátó helyeken és kulturális intézményekben is hozzáférhetővé váljon az újság. Az Alapítvány garanciát vállal arra is, hogy a befolyt összeg maradéktalanul eljut majd a mélyszegénységben élőkhöz.

 
 
 
PROGRAMOK