2020-04-06 15:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.01.31. péntek
 

A civilek partnerségét erősítenék

 
 
 

„Kapcsolatot teremtünk” címmel tartott kerekasztalbeszélgetést pénteken reggel a Civil Információs Centrum. Az eseményen jövőbeni terveiről és programjairól számolt be a résztvevőknek a szervezet.

Idei terveiről számolt be a Civil Információs Centrum pénteken délelőtt az Erzsébet Ifjúsági Alap Közösségi Terében. Az eseményen olyan személyek vettek részt, akik polgármesterként, alpolgármesterként, civil szervezet vezetőjeként vagy az állami szférában tevékenykednek a civilek érdekében.

A Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum fő célja, hogy erősödjön a partnerség, együttműködések jöjjenek létre a különböző területek között.

– Fontos a centrum számára, hogy a középiskolákkal együttműködve bemutassuk a diákoknak a szociális munkát, amellyel az érzékenyítés a fő cél. A fiataloknak nyáron megyei sportnapot szeretnének szervezni. A gyerekeket is próbáljuk bevonni a munkába, ennek a város vezetése is örül - mondta Molnár Elvira, a a Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum projektvezetője.

Engert Jakabné alpolgármester a kerekasztal beszélgetésen hangsúlyozta, hogy a város támogatja a civil szervezeteket, nagyon örülnek az ilyen típusú kezdeményezéseknek. A mai eseményen a Magyar Falu Programról is szó volt, amelyre márciustól lehet jelentkezni kizárólag az ötezer alatti létszámú települések civil szervezeteinek.

Molnár Elvira a Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum projekt vezetője kiemelte, fő céljuk, hogy értékteremtő tevékenységüket bemutassák február 1-jén az országos Civilek Napján. Idei terveik között szerepel többek között az is, hogy az egészségügyi civil szervezetekkel karöltve szűréssel egybekötött véradást szervezzenek.

 
 
 
PROGRAMOK