2020-04-06 15:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.02.10. hétfő
 

Sérültek és egészségesek alkottak egy csapatot a Lions sportversenyén

 
 
 

Harmadik alkalommal rendezték meg a Lions megyei sportversenyt az esélyegyenlőség jegyében a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában a kecskeméti Szent László Lions Club és a Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézménye szervezésében. Az eseményen idén bővült a részvevő csapatok száma.

A természet körforgásában nem létezik sem győzelem, sem vereség, csak a mozgás. Ezzel a gondolattal nyitották meg pénteken délelőtt a harmadik Lions Kupa megyei sportversenyt az értelmi sérültek számára. A versenyen 18 tíz fős csapat vett részt, közel 200 versenyzővel. A megye több részéről jöttek a rendezvényre, többek köztül Kiskunhalasról és Kiskunfélegyházáról is voltak résztvevők. Kecskemét hat csapattal volt jelen. Az eseményen évről-évre egyre nagyobb az érdeklődés.

- Az elmúlt években is itt voltam az eseményen, ami egy nagy értéket közvetít. Itt együtt versenyeznek a fogyatékossággal élő és az ép emberek. Nagyon fontos lenne, hogy a mai társadalomban ez természetes legyen. Együtt vannak a fiatalok, és nagyon jól érzik magukat. Ez a legfontosabb ezen a rendezvényen - mondta Engert Jakabné alpolgármester.

A zenés bemelegítés után kezdődött el a verseny, amelyből idén is kivették a részüket a Leo Club fiataljai valamint a Kada Elek Közgazdasági Szakgimnázium diákjai. Az értelmi sérültek végig izgulták a játékos feladatokat. A vegyes csapatok különböző sportos feladatokban, ügyességi játékokban mérettették meg magukat, mint például a babzsákdobás, a sportpoharazás, a célba lövés vagy épp a labdavezetés.

A tavalyi Oroszlán Kupához hasonlóan az idei is nagyon jól sikerült, mindenki győztesen távozott a rendezvényről.

 
 
 
PROGRAMOK