2020-04-06 15:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.02.16. vasárnap
 

Közgyűlés - Biztonságosabb gyalogátkelők

 
 
 

Egyhangúlag fogadta el a közgyűlés azt a mintaprojektet, amelynek eredményeként, 10 gyalogátkelőhely lesz biztonságosabb Kecskeméten. A Falu György alpolgármester által készített program értelmében gyorsabb lehet a zebrák közelében meghibásodott világítótestek pótlása és javítása.

A közgyűlés elé került előterjesztésből kiderült, hogy szakemberek 139 kecskeméti gyalogátkelő megvilágítását vizsgálták meg az elmúlt hetekben. Bár a korábban előfordult balesetek és a közvilágítás között nincs ok-okozati összefüggés, a város arra törekszik, hogy a gyalogátkelőhelyek biztonságosságát tovább növelje. Ezért a város 10 pontján építenek majd ki olyan lámpatesteket, amelyekben részben dupla világító berendezés lesz, tehát ha egyik meghibásodik a tartalék beindul, részben pedig olyan úgynevezett felügyeleti rendszert, amely azonnal jelzi a lámpák meghibásodását, hogy javításuk mihamarabb megkezdődhessen.

Az előterjesztést két ellenzéki képviselő Király József és dr. Vancsura István is véleményezte, utóbbi arra is kíváncsi volt, hogy a jelzőrendszer képes-e figyelni a világítótestetek fényerőcsökkenését. Falu György alpolgármester válaszából kiderült, hogy a most tervezett megoldás nem, viszont létezik ilyen technológia is, igaz az nagyon költséges.

Kecskemét 10 gyalogátkelőjének biztonságosabbá tételét végül szavazatukkal egyhangúlag támogatták a képviselők.

 
 
 
PROGRAMOK