2020-04-06 15:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.02.16. vasárnap
 

Egész délelőtt világított a meselámpa

 
 
 

22. alkalommal rendezte meg a Ferenczy Ida Óvoda Csigabiga Óvodája a város óvodái számára a Bóbita bábtalálkozót. A tehetséggondozó programon tíz óvodáscsoport mutatott be népmeséket és állatmeséket.

Az állat- és népmeséké volt a főszerep pénteken délelőtt a Ferenczy Ida Óvoda Csigabiga Óvodájában. Ma rendezték meg 22. alkalommal a Bóbita bábtalálkozót, amelyen a város nagycsoportosai mutathatják meg ügyességüket és tehetségüket.

A rendezvényen nyolc óvoda tíz csoportja szórakoztatta a zsűrit és a közönséget. Így egész délelőtt világított a találkozót szimbolizáló meselámpa. Az értékelések pedig a további munkát tudják segíteni.

– Nagyon kis lelkesen készültek ezek a gyerekek, a felkészítőpedagógusok változatos előadásokat mutattak be, készítettek elő. Volt hagyományos népmese, és szerepeltek teljesen újszerű dramaturgiával előadott művek is. Nem tekinthetjük ezt versenynek, hanem egy jó kis szórakozásnak, ahol azért mindenki megmutathatja az egyéni tehetségét, képességét. Zsűrit azért szoktunk szeretettel fogadni, mert ilyen esetekben szükség van arra, hogy egy kis értékelésben részesüljenek mind a gyerekek, mind a pedagógus kollégák – foglalta össze Kurilláné Páncél Csilla intézményvezető-helyettes.

A fellépő hetven nagycsoportost és felkészítő pedagógusaikat Engert Jakabné alpolgármester is köszöntötte. Elmondta, hogy a rendezvény nemcsak a tehetséggondozás miatt hasznos, hanem a város óvodáinak összetartását is erősíti.

 
 
 
PROGRAMOK